|

Tunay Torun'un menajerinden yenisafak.com'a transfer açıklaması

Kasımpaşa'nın milli futbolcusu Tunay Torun'un sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Adı 4 büyüklerle anılan 27 yaşındaki futbolcunun transferi için menajeri Ceylan Çalışkan, yenisafak.com'a özel açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak ve
14:15 - 1/05/2017 Pazartesi
Güncelleme: 14:37 - 1/05/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Kasımpaşa ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Tunay Torun'un menajeri Ceylan Çalışkan, yenisafak.com'a konuştu.
Kasımpaşa ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Tunay Torun'un menajeri Ceylan Çalışkan, yenisafak.com'a konuştu.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Kasımpaşalı Tunay Torun transfer gündeminin en popüler isimlerinden biri konumunda. Adı dört büyüklerle anılan futbolcunun transferiyle ilgili olarak menajeri Ceylan Çalışkan yenisafak.com Spor Servisi'nden Mustafa Göksel'e konuştu.

Çalışkan, yaptığı açıklamada herhangi bir kulüple anlaşmadıklarını söylerken basında çıkan iddiaları yalanladı. Tecrübeli menajer oyuncusunun 31 Mayıs'ta serbest kalacağına işaret ederken Tunay'ın Kasımpaşa'da da kalabileceğini söyledi.

İşte Ceylan Çalışkan'ın yenisafak.com Spor Servisi'ne yaptığı açıklamalar;

  • "Tunay Torun'un sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona eriyor. Herhangi bir kulüple anlaşmadık, kimseye de imza atmadık. Transfer için haziran ayını bekliyoruz. Kasımpaşa'dan Tunay için henüz bir teklif gelmedi. Onlar da sezonun bitmesini bekliyor. Tunay'ın Kasımpaşa'da kalma ihtimali de bulunuyor. Ama dediğim gibi biz hiçbir kulüple anlaşmadık, görüşmedik de..."

Tunay Torun bu sezon Kasımpaşa formasıyla çıktığı 27 resmi maçta 3 gol atarken 7 de asist yapma başarısı gösterdi. Milli Takım havuzundaki futbolcular arasında yer alan Tunay'ın adı, son zamanlarda özellikle Galatasaray ve Trabzonspor'la anılıyordu.


#Ceylan Çalışkan
#Kasımpaşa
#Tunay Torun
7 yıl önce