|

Tur biletleri cepte

UEFA Avrupa Ligi'ne doğrudan 3. turda katılan F.Bahçe, Macar ekibi Honved ile eşleşirken Galatasaray ise, Tobol'u elemesi halinde Malta ekibi Sliema Wanderers ile İsrail ekibi Maccabi Netanya eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. İlk maçlar 30 Temmuz'da, rövanşlar ise 6 Ağustos'ta oynanacak.

00:00 - 18/07/2009 السبت
Güncelleme: 03:17 - 18/07/2009 السبت
Yeni Şafak
Tur biletleri cepte
Tur biletleri cepte
FENERBAHÇE - Honved

UEFA Avrupa Ligi 3. ön elemeye doğrudan katılan Fenerbahçe, Macaristan'ın Honved takımıyla eşleşti. Sarı-lacivertliler, ilk karşılaşmayı 30 Temmuz'da Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynayacak. Fenerbahçe, 6 Ağustos tarihinde ise Macaristan deplasmanına gidecek. Macaristan ekibinin cezası nedeniyle rövanş karşılaşması seyircisiz oynanacak.


GALATASARAY - (Tobol) Wanderers / Netanya

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Tobol ile 1-1 berabere kalan G.Saray, Kazak ekibini 23 Temmuz'da Ali Sami Yen'deki rövanşta elemesi durumunda Malta'nın Sliema Wanderers ile İsrail'in Maccabi Netanya eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, ilk maçını 30 Temmuz'da İstanbul'da, rövanşı ise 6 Ağustos'ta deplasmanda oynayacak.


Sivasspor'un dev rakibi Anderlecht!

Sivasspor, zorlu rakiplerin arasından iyi bir kura çekerek Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu'nda Belçika'nın Anderlecht takımı ile eşleşti. Sivasspor UEFA şampiyonu Shathtar Donetsk, İskoç devi Celtic, Yunanistan'ın ateşli takımı Panathinaikos ve Portekiz'den Sporting Lisbon'un arasından bu takımlara nazaran daha zayıf olan Anderlecht ile eşleşti. Sivasspor, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçını 28-29 Temmuz'da deplasmanda, rövanşı 4-5 Ağustos'ta evinde oynayacak.


Biglia ve Jan Polak en tehlikeli isimler

Tam adı Royal Sporting Club Anderlecht olan Belçika takımı, maçlarını 26 bin kişilik Constant Vanden Stock Stadı'nda oynuyor. Geçen sezon Belçika 1. Ligi'ni ikinci sırada tamamlayan Anderlecht, tarihinde 2 kez Avrupa Kupa Galipleri Kupası, 1 kez UEFA Kupası ve 2 kez de Süper Kupa'yı kazandı. Ariel Jacobs'un çalıştırdığı Belçika ekibi, Biglia, Damme, Polak gibi tanınmış futbolcuları kadrosunda bulunduruyor.


2009-2010 kadrosu

Daniel Zitka

Ondrej Mazuch

O.Deschacht

Arnold Kruiswijk

Lucas Biglia

Jelle van Damme

Jan Polak

Matias Suarez

Kanu

M.Boussoufa

Thomas Chatelle

Jonathan Legear

C.Kayoute

Hernán Losada

Sébastien Siani

Nicolas Frutos

O.Iakovenko

Tom de Sutter

Davy Schollen

Roland Juhasz

Silvio Proto

S.Bruzzese

V.Bernardez

M.Wasilewski

Michael Cordier

Dmitri Bulykin

Guillaume Gillet

Cedric Ciza

Olivier Mukendi

Q.Crommen



٪d سنوات قبل