|

Turgay Şeren gözyaşlarıyla uğurlandı

84 yaşında aramızdan ayrılan Turgay Şeren için iki ayrı tören düzenlendi. Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 10/07/2016 Pazar
Güncelleme: 02:54 - 10/07/2016 Pazar
Yeni Şafak

Geçtiğimiz gün, 84 yaşında hayatını kaybeden Galatasaray'ın unutulmaz kalecisi, 'Berlin Kaplanı' lakaplı efsane isim Turgay Şeren dün son yolculuğa uğurlandı. Şeren, için iki ayrı tören yapıldı. İlk olarak Galatasaray Yardımlaşma Vakfı'nda bir tören düzenlendi. Buradaki törene, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, ikinci başkan Cengiz Özyalçın, yönetim kurulu üyeleri, vakıf personeli ve sakinleri katıldı.



TURGAY ŞEREN SEZONU ÖNERİSİ


Merhum Şeren için ikinci tören Türk Telekom Arena'da gerçekleştirildi. Buradaki törene Turgay Şeren'in ailesi, G.Saray Kulübü Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, G.Saray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulu ve kulüp üyeleri, G.Saray Futbol Takımı teknik heyeti ve oyuncuları, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile bazı siyasetçiler katıldı. Başkan Dursun Özbek yaptığı konuşmada, "Önümüzdeki sezona 'Turgay Şeren Futbol Sezonu' isminin verilmesini teklif ettik. Ümit ediyorum bunu kabul edecekler. Türk sporunun çıkışı daha çok Turgay Şerenler'in yetişmesine bağlıdır” dedi. Turgay Şeren'in naaşı, ikindi namazından sonra Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.


#Turgay Şeren
#Galatasaray
8 yıl önce