|

Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim

Beşiktaş'ın yeni transferi 'Ozzie' lakaplı Oğuzhan Özyakup, 'İnşallah burada büyük işler başarırız' temennisinde bulundu

Engin Albayrak
00:00 - 9/06/2012 Cumartesi
Güncelleme: 02:24 - 9/06/2012 Cumartesi
Yeni Şafak
Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim
Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim

Beşiktaş'ın Arsenal'den transfer ettiği Oğuzhan Özyakup'un ilk açıklamaları iddialı oldu. "Büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum" diyen Oğuzhan, "Beşiktaş benim için Türkiye'nin en büyük kulübü. İnşallah burada büyük işler başarırız. Ben başarıya aç bir oyuncuyum. Siyah-beyazlı formayla adımdan sıkça söz ettirmek istiyorum. Bir gün bana Beşiktaşlı Oğuzhan denmesini istiyorum" ifadelerini kullandı. Takımda tecrübeli oyuncuların çokluğunun kendisi için büyük bir avantaj olduğunu belirten genç futbolcu, "Onlardan birçok şey öğrenebilirim. Bu da benim kariyerimde büyük bir önem arz eder" yorumunu yaptı.

Gençlerbirliği, Kayserispor ve bir çok Avrupa kulübünden transfer teklifi alan 'Ozzie' lakaplı genç yenetek için Arsenal'e 700 bin Euro bonservis bedeli ödeneceği öğrenildi. 4 yıllık sözleşme imzalanacak Oğuzhan, siyah-beyazlı kulüpten yılda 600 bin Euro alacak.


Oğuzhan 4 yıllık sözleşme imzaladı

Beşiktaş'ın Arsenal'den transferi Oğuzhan Özyakup, dün 4 yıllık sözleşme imzaladı. 20 yaşındaki genç oyuncu için Arsenal'a bonservis ücreti olarak 500 bin euro verilecek. Oğuzhan ise toplam 1 milyon 750 bin euro alacak.


Kartal'da yabancılara taviz yok

Maddi problemler yaşayan Beşiktaş'ta yönetim kurul üyesi Tamer Kıran, indirime sıcak bakmayan yabancı futbolcularla muhatap olmayacaklarını söyledi. Yabancıların indirimi istemeyerek bedava takımdan ayrılmanın hesaplarını yaptığını belirten Kıran, "Bundan sonra yapacakları hiçbir hareket bizi bağlamaz. Alacaklarını en kısa zamanda ödeyeceğiz. Kimseye de taviz vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.


12 yıl önce