|

Türkiye'ye gelir misin Ruud?

İngiltere'nin Mirror Gazetesi, Real Madrid'ten ayrılması gündemde olan Ruud Van Nistelrooy'un ağzından Rijkaard'ın kendisini telefonla arayıp teklifte bulunduğunu iddia etti. G.Saray antrenörü Neeskens ise, “Nistelrooy ile görüşmemiz olmadı” diyerek iddiaları yalanladı

Abdullah Eğilmez
00:00 - 18/01/2010 Pazartesi
Güncelleme: 00:20 - 18/01/2010 Pazartesi
Yeni Şafak
Türkiye'ye gelir misin Ruud?
Türkiye'ye gelir misin Ruud?

İspanya'nın Real Madrid takımında forma giyen ve G.Saray'ın transfer listesinde bulunan Hollandalı golcü Ruud Van Nistelrooy'un, sarı kırmızılı takıma transfer olmaya hazır olduğu öğrenildi. İngiltere'nin Mirror gazetesi, Premier Ligi takımlarından Stoke City Kulübü'nden teklif alan ve Tottenham ile Liverpool kulüplerinin de yakından ilgilendiği Ruud Van Nistelrooy'un, İngiltere'den gelen teklifleri geri çevirerek G.Saray'ı tercih edeceğini iddia etti. “G.Saray Teknik Direktörü Rijkaard, Hollandalı golcüyü 8 milyon pound karşılığında 2.5 yıllığına sarı kırmızılı renklere bağlayabileceğine inanıyor” ifadesini kullanan gazete, Nistelrooy'un ise şu açıklamalarına yer verdi: “Rijkaard beni arayarak, 'Türkiye'ye gelmek ister misin' dedi. Bunu düşünmeliyim. Çünkü G.Saray büyük bir kulüp ve olumlu yaklaşımları var.”

NEESKENS YALANLADI

Denizli Belediyespor maçı sonrası Nistelrooy iddialarıyla ilgili soruyu yanıtlayan G.Saray antrenörü Johan Neeskens, “Ne ben, ne Rijkaard Nistelrooy ile görüştük. Bu İngiliz medyasının iddiası. Nistelrooy gibi bir futbolcuyu takımda görmek isteriz. Ancak şu anda tek transferimiz Lucas Neill” dedi.


Lucas Neill bugün geliyor

G.Saray'ın yeni transfer bombası Lucas Neill, İstanbul'a gelişini bir gün erteledi. Dün gelmesi beklenen Avustralyalı futbolcunun bugün saat 17.30'da Atatürk Havalimanı'na ineceği bildirildi. Neill'in ayağının tozuyla Florya'ya giderek tesisleri gezeceği ve yarın kendisi için düzenlenecek törenle, 1.5 yıllık sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.


Rijkaard riske etmedi

Teknik direktöür Frank Rijkaard, TFF 2. Lig ekiplerinden Denizli Belediyespor karşısında takımını ideal kadroya yakın biçimde sahaya sürdü. Sakatlıkları sebebiyle Kewell, Baros, Sabri'nin yer almadığı maçta sadece Leo Franco'yu tribüne yollayan Hollandalı teknik adam, Orduspor maçında görev yapan Ufuk'un yerine kalede Aykut'a forma verdi.



14 yıl önce