|

Twente Kulübü: Hakim Ziyech'i satacağız

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olduğu iddia edilen Hakim Ziyech için Faslı futbolcunun kulübü Twente'den önemli bir açıklama geldi. Hollanda ekibinin Genel Direktörü Ted van Leeuwen, 'Hakim'i ucuza alacaklarını sanmasınlar' dedi.

Yeni Şafak
11:47 - 14/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 09:04 - 14/07/2016 Perşembe
IHA
Twente, Fenerbahçe'nin ilgilendiği 23 yaşındaki Hakim Ziyech'i satacağını resmen duyurdu.
Twente, Fenerbahçe'nin ilgilendiği 23 yaşındaki Hakim Ziyech'i satacağını resmen duyurdu.

Adı uzun süredir sarı-lacivertli kulüp ile anılan Faslı futbolcu Hakim Ziyech'i kulübü Twente resmen satışa çıkardığını açıkladı.



Twente Genel Direktörü Ted van Leeuwen, kulüp olarak finansal boşluklarının olduğunu ifade ederek, "Bunu Hakim Ziyech'in satışıyla dolduracağız. Muhtemelen bu hafta gerçekleşecek. Ama talipleri onu ucuza alacaklarını sanmasınlar. Bizi kandıramazlar" diye konuştu.



Faslı futbolcu Hakim Ziyech'i birçok kulübün transfer etmek istediği ifade edilirken, Faslı futbolcunun bonservis bedelinin ise 10 milyon Avro civarlarında olduğu bildiriliyor. Ziyech geçen sezon Twente formasıyla 34 maça çıktı ve 17 gol 12 asistlik bir performans sergiledi.



  • Fenerbahçe'nin Ziyech transferinden yüksek bonservisi nedeniyle vazgeçtiği belirtiliyor. Sarı lacivertlilerin 10 numara pozisyonu için Lyon'da forma giyen Valbuena ve geçtiğimiz sezon Schalke 04'te kiralık olarak oynayan Belhanda ile görüşmelerde bulunduğu aktarılıyor.


#Hakim Ziyech
#Fenerbahçe
#Twente
8 yıl önce