|

Uçar şampiyonluğun reçetesini açıkladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta hafta sonu oynanacak Yeni Malatyaspor-Menemen Belediyespor karşılaşması öncesi konuşan Feyyaz Uçar, şampiyonluğun reçetesini açıkladı.

Yeni Şafak
16:18 - 22/04/2015 Çarşamba
Güncelleme: 13:27 - 22/04/2015 Çarşamba
IHA

Hafta sonu oynanacak zorlu Menemen Belediyespor maçı ve şampiyonluk şanslarını değerlendiren Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, önemli açıklamalarda bulundu.



Bu haftaya kadar oynadıkları bütün karşılaşmaların final havasında geçtiğini, hafta sonu da oldukça önemli bir 90 dakika oynayacaklarını söyleyen Uçar, “Menemen karşısına da her maça olduğu gibi yine galibiyet için çıkacağız” dedi.


Şampiyonluğa giden takımın her maçının final havasında olduğunu kaydeden Feyyaz Uçar, “Bu zorlu maratonda bir maçta şampiyonluk gelmeyecekti. Neticede son 2 haftadır lider durumdayız. Buraya kadar birinci olmadığımız haftalarda ikinci olduk. Makas daraldı artık. Menemen iyi bir takım. Genç, koşan, mücadele eden bir ekip. Biz de iyi bir performans yakaladık. İnşallah oraya da bugüne kadar olduğu gibi galibiyet için gideceğiz” diye konuştu.



“Oyuncularımda inanılmaz bir değişim var”


Oyuncularında son haftalarda inanılmaz bir değişimin olduğunu, psikolojik olarak da iyi durumda olduklarını ve bu durumun kendisini çok memnun ettiğini belirten tecrübeli teknik adam, “Göreve ilk geldiğim zamanki durumla şu anki durum arasında çok fark var. Şimdi bir arada çok vakit geçiriyorlar. Tatilde bile bir arada bir yerlere gidiyorlar. Bu bir takım için çok önemli bir olgudur. Bu çok hoşumuza gidiyor. Çünkü biliyorsunuz futbol birlikte oynanan bir oyun. Ne kadar omuz omuza verirseniz o kadar güçlenirsiniz” ifadelerini kullandı.



“Malatya şehrinin üst ligde olması lazım”


İkinci yarıda hemen hemen hiçbir maça tam kadro çıkamadıklarından da yakınan Uçar, alınan onca cezaya rağmen takımın yoluna devam etmesinin güzel bir şey olduğunu ifade etti.



Futbolcuların sakatlıkları, kırmızı kart cezaları ve seyircisiz oynama cezalarına rağmen yollarına devam ettiklerini söyleyen teknik direktör Feyyaz Uçar, “Bunca zorluğa rağmen buralarda olmamız güzel bir olay. Hemen hemen hiçbir maça tam kadro çıkamadık. Ancak bunlara rağmen yolumuza devam etmemiz güzel bir şey. Zor olacak ama değecek. Malatyaspor'un bir üst ligde olması lazım. Malatya şehrinin üst ligde olması lazım" açıklamasında bulundu.

#yani malatya
#şampiyonluk
#feyyaz uçar
9 yıl önce