|

UEFA listesinde en iyi 10 arasında

UEFA'nın resmi internet sitesi uefa.com, Litvanya'da düzenlenen U19 Avrupa Şampiyonası değerlendirmesinde, Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Recep Niyaz'ı izlenebilecek en yetenekli 10 oyuncu arasında gösterdi.

YENİSAFAK.COM.TR / SPOR
00:00 - 2/08/2013 Cuma
Güncelleme: 14:30 - 2/08/2013 Cuma
Yeni Şafak
UEFA listesinde en iyi 10 arasında
UEFA listesinde en iyi 10 arasında

UEFA, 10 kişilik listesinde Fransa'dan Yassine Benzia (Forvet), Sırbistan'dan Aleksandar Mitrovic (Forvet), Fransa'dan Adrien Rabiot (Orta saha), Litvanya'dan Gratas Sirgedas (Orta saha) Gürcistan'dan Avto Endeladze (Orta saha), Sırbistan'dan Predrag Rajkovic (Kaleci), İspanya'dan Jose Rodriguez (Orta saha), Portekiz'den Bernardo Silva (Orta saha), Türkiye'den Recep Niyaz (Orta saha) ve Hollanda'dan Lucas Woudenberg'e (Defans) yer verdi.

uefa.com'da Recep Niyaz için yapılan değerlendirmede, Türkiye'nin grupta Sırbistan'la yaptığı ve sonradan oyuna giren Recep Niyaz'ın golüne rağmen 2-1 yenildiği maç için "Fenerbahçeli oyuncu Recep'in oyuna girmesi ile Sırbistan karşısında son dakikalarda attığı golün yanı sıra deparları ve etkili pasları ile 2-0 önde olan rakibi fazlasıyla tedirgin etti" ifadeleri kullanıldı. Değerlendirmede Recep Niyaz'ın Gürcistan karşısında da 1 gol atıp 2 asist yapmayı başardığı belirtildi

Şampiyonada Türkiye Sırbistan ve Fransa'ya 2-1 yenilmiş, Gürcistan'ı 4-2 yenmesine rağmen grubunda 3. olarak turnuvaya veda etmişti.

11 yıl önce