|

UEFA'da Gençler'e kaldık

İsveç'in Halmstad takımı ile bu akşam 1-1'in rövanşında karşılaşacak olan Gençlerbirliği'nde sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Saat 20.00'den itibaren TRT-1'den canlı yayınlanacak maçı Avusturyalı Brugger yönetecek.

Yeni Şafak
00:00 - 27/09/2001 Perşembe
Güncelleme: 23:22 - 7/01/2017 Cumartesi
Yeni Şafak

Gaziantep'in elenmesinin ardından UEFA Kupası'nda umutlar Gençlerbirliği'ne döndü. Ankara'daki 1-1'lik maçın rövanşında bu akşam İsveç'te Halmstad karşısına tur için çıkacak olan ekibimiz, Ankara'ya turla dönmek istiyor. Önceki gün İsveç'e giden Gençlerbirliği, dün akşam maçın yapılacağı statta son çalışmasını yaparak maç saatini beklemeye başladı. Sakat ve cezalı futbolcusu bulunmayan Kırmızı-siyahlı takımda oyuncuların hırslı ve istekli oluşu teknik heyeti umutlandırdı.



Meusse turdan emin


Teknik direktör Wolter Meusse, turu geçeceklerinden emin olduklarını belirterek, "Umutlu ve moralliyiz. Türk takımları bu hafta Avrupa maçlarında istedikleri sonuçları alamadılar. Ancak biz iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. Rakibimiz atletik bir yapıya sahip, eğer ilk maçın ikinci yarısında sergilediğimiz futbolu tekrarlarsak rahat kazanırız" diye konuştu. Avusturyalı Bernhard Brugger yöneteceği ve saat 20.00'de başlayacak maçı TRT-1 yayınlayacak.



#UEFA Avrupa Ligi
#Gençlerbirliği
#Halmstad
23 yıl önce