|

UEFA'dan skandal hakem Craig Thomson'a görev

UEFA, Beşiktaş'ın Dinamo Kiev'e 6-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda ettiği maçta verdiği skandal penaltı ve kırmızı kart kararıyla gündeme oturan İskoç hakem Craig Thomson'a uzun bir aranın ardından görev verdi.

Yeni Şafak
15:47 - 7/03/2017 Tuesday
Güncelleme: 16:17 - 7/03/2017 Tuesday
Yeni Şafak
Craig Thomson 29. dakikada  Beck'e gösterdiği kırmızı kart ve penaltı kararıyla mücadeleye damga vurmuştu.
Craig Thomson 29. dakikada Beck'e gösterdiği kırmızı kart ve penaltı kararıyla mücadeleye damga vurmuştu.

Dinamo Kiev-Beşiktaş maçının skandal hakemi Craig Thomson UEFA tarafından kızağa çekilmişti. Verdiği kararlarla siyah-beyazlıların Devler Ligi'inden elenmesine neden olan İskoç hakeme Kiev-Beşiktaş maçının ardından Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde görev verilmemişti.



UEFA uzun bir aranın ardından Craig Thomson'a maç verdi. İskoç hakem UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü oynanacak Celta Vigo-Krasnodar maçına atandı.



Ülkesi dahil Avrupa'da büyük eleştiri almıştı

  • Craig Thomson, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile deplasmanda yaptığı ve 6-0 yenilerek Devler Ligi'ne veda ettiği karşılaşmada, 29. dakikada Beck'in rakibiyle yaşadığı bir pozisyonda verdiği skandal penaltı ve kırmızı kart kararıyla gündeme oturmuştu. İskoç hakem, sadece siyah-beyazlılar tarafından değil Ukrayna ve İskoçya basını da dahil olmak üzere Avrupa basınından da büyük eleştiri almıştı.







#UEFA
#Craig Thomson
#Beşiktaş
7 years ago