|

UEFA'yı istiyorum

Uruguaylı futbolcu, öncelikle ligde başarı hedefleyen yönetim ve Daum gibi düşünmediğini ortaya koydu. Lugano, “En büyük isteğim F.Bahçe'yi UEFA şampiyonu olarak görmek” sözüyle Süper Lig'i ikinci plana attı.

00:00 - 14/10/2009 Çarşamba
Güncelleme: 03:05 - 14/10/2009 Çarşamba
Yeni Şafak
UEFA'yı istiyorum
UEFA'yı istiyorum

F.Bahçeli Lugano, F.Bahçe Gazetesi'ndeki röportajında performansı ve geleceğiyle ilgili açıklamalar yaparken sarı-lacivertli takımın herkesin kıskanacağı bir performansla lige başladığını söyledi. Başkan Aziz Yıldırım'ın ifade ettiği gibi, takım olarak hedeflerinin şampiyonluk olduğunu kaydeden Lugano, “Bunun dışındaki sonuçların camiada kimseyi mutlu etmeyeceğinin bilincinde olarak, tüm gücümüzle çalışıyoruz" dedi. İyi hırsın, doğru yönlendirildiğinde sporcuyu başarıya götürdüğünü, kötü hırsın ise zarar verdiğini belirten Lugano, "Taraftarlar benim sürekli kazanma isteğimi görüyorlar. Kaybetmeyi asla kabul etmem. Kaybedince çok kötü bir ruh haline bürünüyorum. Herkesle, en ufak şeyden bile kavga çıkartacak kadar sinirli oluyorum. İnanın, evime gittiğim zaman, başka şeylerden hırsımı alarak sakinleşiyorum. Her zaman kazanmayı düşünen bir yapım var" diye konuştu.

BİLİCA İLE UYUMLUYUZ

En büyük isteğinin F.Bahçe'yi UEFA şampiyonu olarak görmek olduğunu ifade eden Uruguaylı oyuncu, “Hedefleri kalpten istemek lazım. O yola baş koyup hedefe odaklanmak lazım. Biz de bunu gerçekten istersek, yapabileceğimizin farkında olursak neden olmasın” şeklinde konuştu. F.Bahçeli futbolcu, gördüğü kartlarla ilgili olarak, "Hakeme 'Gördün mü görmedin mi?' anlamında işaret dili kullanıyorum, ama yanlış anlaşılıp kart görüyorum. İtirazımı abarttığım da oluyor. Bunun için aldığım kartlar doğru” dedi. Bilica ile aralarında çok iyi bir uyum olduğunu anlatan Lugano, “Eksiklerimiz var ama onları zamanla gidereceğiz” dedi.


Daum'dan Özer'e bravo ve alkış

F.Bahçe'nin dünkü çalışmasında Semih-Cristian, Özer-Selçuk, Mehmet Topuz-Vederson arasındaki mücadeleler oldukça çekişmeli geçti. Özer'in başarılı performansı teknik direktör Daum'u sevindirdi. Futbolcularına sık sık uyarılarda bulunan Alman teknik adam, iki pozisyonda gösterdiği mücadele ve attığı goller nedeniyle Özer'i alkışlayıp, 'Bravo' dedi. Sakatlıkları süren Alex ve Deivid ise ayrı çalıştı.


Derbide ilk kapışma A2'de

Futbol A2 Ligi'nde, ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray bugün karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertlilerin sahası olan Dereağzı'ndaki Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde oynanacak karşılaşma, saat 15.00'de başlayacak. A2 Ligi Marmara Grubu'nda 6'şar maça çıkan ezeli rakiplerden Galatasaray, 16 puanla liderlik koltuğunda otururken, Fenerbahçe ise 12 puanla üçüncü sırada yer alıyor.


UEFA'da Fener'e İskoç G.Saray'a İsveçli hakem

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden F.Bahçe ve G.Saray'ın gruplarda yapacağı 3. maçların hakemleri belli oldu. F.Bahçe ile Romanya'nın Steaua Bükreş takımıyla 22 Ekim'de Bükreş'te oynayacağı maçı İskoç hakem Douglas McDonald yönetecek. G.Saray ile Romanya'nın Dinamo Bükreş takımıyla aynı tarihteki maçını da İsveçli hakem Martin Ingvarsson yönetecek.


15 yıl önce