|

Uğur Demirok forma bekliyor

Trabzonspor savunmada yaşadığı zaaflara çözüm ararken, uzun süredir formadan uzak kalan savunma oyuncusu Uğur Demirok, teknik ekipten forma bekliyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 7/10/2017 Cumartesi
Güncelleme: 04:48 - 7/10/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Uğur Demirok, teknik ekipten forma bekliyor.
Uğur Demirok, teknik ekipten forma bekliyor.

Geçtiğimiz sezon teknik ekibin savunmadaki vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alan Uğur Demirok, kariyerinin en iyi dönemini yaşamıştı. Bu sezon ise savunmada yaşanan hatalar sonrası teknik ekip tarafından yedek kulübesine çekilen tecrübeli oyuncu, 2-1 kazanılan A. Konyaspor ve 2-2 beraberlikle sonuçlanan Fenerbahçe maçı sonrası 3-2 kaybedilen Göztepe maçının 74. dakikasında oyundan alınırken, bordo-mavililerin 3-1 kazandığı Gençlerbirliği maçının ikinci yarısında da oyundan alınmasıyla formayı unuttu. Uğur Demirok’un savunmada bu sezon görev yaptığı maçlarda Karadeniz ekibi 7 gol gördü.

SAVUNMADAKİ SORUN BİTMEDİ

Trabzonspor Teknik Heyeti Medipol Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor ve Beşiktaş maçları olmak üzere son 3 maçta Uğur Demirok’a görev vermedi. 29 yaşındaki futbolcu söz konusu maçlarda yedek kulübesinde otururken, Trabzonspor ise kalesinde 8 gol gördü. Geçtiğimiz sezon forma giydiği 28 maçta 6 gol atan ve Durica ile iyi bir uyum yakalayan oyuncu, tecrübeli teknik adamın en çok güvendiği isimlerin başında gelirken, bu sezon ise eski performansına kavuşmak için antrenmanlarda yoğun bir idman programı uyguluyor. Forma giyeceği günü sabırsızlıkla bekleyen oyuncu bir şans daha bekliyor.

  • Trabzonspor, Katar'a gidiyor
  • Trabzonspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada El Sadd takımıyla oynayacağı özel karşılaşma için bugün Katar'a gidecek. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı çalışmayla hazırlıklarını sürdüren bordo-mavililer, bugün saat 11.00'de özel uçakla Katar'a hareket edecek. Toplam 16 futbolcudan oluşan kafilede Onur, Esteban, Arda, Pereira, Mas, Mustafa, Uğur, Kamil, Batuhan, Bero, Sosa, Olcay, Bongonda, Castillo, N'Doye ve Rodallega bulunacak. Trabzonspor, El Sadd'la yarın saat 20.00'de karşılaşacak ve 9 Ekim Pazartesi günü Trabzon'a dönecek.
#Trabzonspor
#Uğur Demirok
#Katar
7 yıl önce