|

Uğur Tütüneker'in yerine Martin Rueda geldi

İsviçre 2.lig ekiplerinden FC Wil 1900, görevine son verilen teknik direktör Uğur Tütüneker'in yerine gelecek ismi açıkladı.

Yeni Şafak
14:03 - 3/09/2016 Cumartesi
Güncelleme: 11:29 - 3/09/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
FC Wil 1900, FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan Uğur Tütüneker'in yerine eski teknik direktörü Martin Rueda ile anlaştı.
FC Wil 1900, FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan Uğur Tütüneker'in yerine eski teknik direktörü Martin Rueda ile anlaştı.

FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan İsviçre 2. Lig ekiplerinden Wil'in teknik direktörü Uğur Tütüneker'in yerine Martin Rueda'nın getirileceği belirtildi.



İsviçre 2. Lig ekiplerinden FC Wil 1900, teknik direktör Uğur Tütüneker'in Türkiye'de FETÖ olayları çerçevesinde tutuklanması kararının ardından eski teknik direktörü Martin Rueda ile anlaşma sağladı. Kulüpten yapılan açıklamada 'eski teknik direktörümüz Martin Rueda ile 1 yıllık anlaşma sağlanmıştır' ifadelerine yer verildi.



Bilindiği gibi Uğur Tütüneker Temmuz ayı başında Wil'in teknik direktörü olmuş ancak İsviçre'de çalışma izni olmadığı için polis tarafından ihraç edilmişti. Wil yönetimi Tütüneker'e çalışma izni çıkarmış ve geri getirmişti. Bu gelişmelerin ardından FETÖ soruşturması kapsamında tutuklama kararı alınan Tütüneker, Türkiye'ye geri dönmüş ve Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alınmıştı.








#FC Wil 1900
#Uğur Tütüneker
#FETÖ
#Martin Rueda
8 yıl önce