|

Uğurcan Çakır: İlgimizi çekmiyor

Trabzonspor Kaptanı Uğurcan Çakır Fenerbahçe'nin göndermeli Dusan Tadic videosuna, "Saha dışındaki olaylar pek ilgimizi çekmiyor" ifadelerini kullandı.

12:41 - 1/11/2023 Çarşamba
Güncelleme: 13:56 - 1/11/2023 Çarşamba
Yeni Şafak
Uğurcan Çakır - Dusan Tadic
Uğurcan Çakır - Dusan Tadic

Trendyol Süper Lig 11. hafta derbi karşılaşmasında Trabzonspor, Cumartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Kaptan Uğurcan Çakır, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


Uğurcan Çakır'ın açıklamaları:

'Hafta sonunda göreceğiz'

"Büyük maçları tahmin etmek kolay değil. Tabii ki Fenerbahçe maçını çıkıp kazanmak için oynayacağız. Çalışacağız, haftayı iyi değerlendireceğiz. Çalışacağız ve hafta sonunda göreceğiz"


Fenerbahçe'nin Tadic paylaşımı hakkında

"Saha dışındaki olaylar pek ilgimizi çekmiyor. Büyük maçların konsantrasyonu ayrı. Fenerbahçe sezona iyi başladı ama biz de kendi kalitemizi biliyoruz. Dışarıda olan olaylar, paylaşımlar ekstra motivasyon yaratmıyor. Zaten maçın motivasyonu büyük. İnşallah iyi bir oyunla, iyi bir skor alırız"


İşte o paylaşım:

'Bana güvendiklerini söylediler'

“Bana güvenen insanları yanıltmak istemiyorum. Hayatımı da bunun üzerine kurdum. Montella geldikten sonra kendisiyle ve kaleci antrenörüyle görüştüm. Bana güvendiklerini söylediler. Ben de güvenlerini boşa çıkartmamak için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştım. Hırvatistan ve Letonya maçında da antrenörün dediklerine sadık kaldık. Hocanın istediklerini çok net bir şekilde anlatması iki maçta da bize çok yardımcı oldu.


'Montella ile 6-7 kez toplantı yaptık'

Modern futbolda rakibinizin de ne yaptığını ve yapacağını bilmek çok önemli. Maçlardan önce Montella ile 6-7 kez toplantı yaptık. Kısa ve net toplantılardı. Abdullah hoca geldiğinden beri de 5-6 kez toplantı yaptık ve her şeyi gösterdi bize. İkisi de benzer şeyler istiyordu aslında. Milli Takım’daki yeni döneme hızlı uyum sağlama sebebim de Abdullah hoca ve Montella hocanın istedikleri aynıydı”


Nwakeme sorusu üzerine, "Kanatlarda Antony Nwakaeme gibi topu saklayabilecek bir oyuncumuz yok" ifadelerini kullandı.





#Trabzonspor
#Uğurcan Çakır
#Derbi
#Fenerbahçe
6 ay önce