|

Ulusoy kaygılı

Milli Boksör Bülent Ulusoy, sosyal güvencelerinin bulunmadığını belirterek geleceğinden kaygı duyduğunu söyledi. Hedefinin Olimpiyat şampiyonluğu olduğunu, ancak devletin kendilerine adam gibi sahip çıkmaları gerektiğini ifade etti.

Yeni Şafak
00:00 - 4/09/2001 Salı
Güncelleme: 20:02 - 1/06/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Avrupa 3.'sü Milli boksörümüz Bülent Ulusoy Yeni Şafak'a içini döktü. Çocukluğundan beri boksun içerisinde olduğunu söyleyen Bülent Ulusoy, gelecekten endişe duyduğunu söyledi . Diğer sporcular gibi gelecek kaygısı taşıdığını belirten Ulusoy "Hiç bir güvencemiz yok . Devlet bize adam gibi sahip bile çıkmıyor. Bu sporu çok sevmezsek belki bırakırız. Sağlık konusunda, maddi konularda ve özellikle de manevi değerlerden yoksun olarak yaşıyoruz" dedi.



Hayatım boks


Kendisine hedef olarak Olimpiyatı seçtiğini söyleyen Bülent Ulusoy, "Eğer spor yapıyorsan tabii ki hedeflerinde olmalı. Ben tüm hayatımı boksa verdim. Şu anda istenilen başarıyı yakalamış değilim. Fakat buralara gelene kadar bir çok başarıya imza attım. Türkiye'de çıta Dünya Şampiyonluğu'na kadar yükseldi . Ama Ben Olimpiyat çıtasını yükseltmek istiyorum. İyi hazırlanıyor, hocalarımı dinliyorum. Türkiye'de iyi hocalar var. Biraz daha fazla ortak kampların yapılması gerekli" diye konuştu.



#Milli Boksör Bülent Ulusoy
#Avrupa 3.'sü
#Olimpiyat şampiyonluğu
23 yıl önce