|

Ümit Özat Galatasaray'dan örnek verdi

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, 1-0 yenildikleri maç sonrası yaptığı açıklamada, "Bu sene 8'inci de olsam niye şampiyonluğa oynamadın diyeceklerdi. Galatasaray 1905 yılında kurulmuş, 2005 yılında 100. yılında şampiyon olamamış. Ne oldu Ali Sami Yen'in kemikleri mi sızladı?" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
17:06 - 28/04/2018 السبت
Güncelleme: 17:13 - 28/04/2018 السبت
AA
Ümit Özat.
Ümit Özat.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, 1-0 mağlup oldukları maç sonrası Sivasspor'u tebrik ettiğini söyledi.

Özat, deplasmanda kazanmak için pozisyonları değerlendirmeleri gerektiğini ancak bunu yapamadıklarını ifade etti.

İlhan Cavcav sezonunda Gençlerbirliği'nin yaşadığı sıkıntılı sürecin sorulması üzerine Özat, şunları kaydetti:
  • Biz geçen sene ligi 8'inci bitirdik, kimse bize ödül vermedi. 'Başkandan sonra ilk senede ligin son 10 yıldaki en iyi derecesini aldı' demedi. Bu sene 8'inci de olsam niye şampiyonluğa oynamadın diyeceklerdi. Galatasaray 1905 yılında kurulmuş, 2005 yılında 100. yılında şampiyon olamamış. Ne oldu Ali Sami Yen'in kemikleri mi sızladı? Sivasspor düştü düştüğü gibi çıktı. Kim ister adının verildiği sezonda kötü bir şey yaşamayı. Ama bunlar da hayatta var. Bunları ölüm kalım meselesi gibi göstermenin anlamı yok.

Ümit Özat, bu durumun tamamen algı operasyonu olduğunu iddia ederek, "Sezonun daha ikinci haftasından itibaren oyunculara, bizlere huzur vermeyenlerin, algı operasyonu yapanların bu işte payı çok büyük" şeklinde konuştu.

"Önümüzde 3 tane maç var"

Ligde kalma mücadelesini sürdüreceklerini vurgulayan Özat, "Daha hiçbir şey netleşmiş değil, önümüzde 3 tane kazanmamız gereken, kazanabileceğimiz maç var. Hatta 3 tane değil, önümüzde bir tane maç var. Önümüzdeki maç sezon finali maçı" değerlendirmesinde bulundu.

#Ümit Özat
#Gençlerbirliği
٪d سنوات قبل