|

Ümit Özat idmana çıkmadı

Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu, Teknik Direktör Ümit Özat'ın rahatsız olduğu için idmana çıkmadığını söyledi.

Yeni Şafak
21:30 - 7/12/2015 Pazartesi
Güncelleme: 19:31 - 7/12/2015 Pazartesi
IHA

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, pazartesi günü kendi evinde oynayacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarına başladı. Kırmızı-beyazlı futbolcular Nuri Asan Tesisleri'ndeki idmanı Teknik Direktör Ümit Özat'ın rahatsızlığından dolayı yardımcı antrenör Kenan Yelek yönetiminde yaptı. Düz koşu ile başlayan idman daha sonra 5'e 2 ve yenileme idmanı ile son buldu. İdmanı Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu ve yönetim kurulu üyeleri de izledi.



'Özat'ın ayrılması gündemde yok'

İdman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Başkan Erkurt Tutu, Teknik Direktör Ümit Özat'ın Denizlispor maçı sonrası görevi bırakabileceği yönündeki açıklamalara açıklık getirerek, “O konu gündemimize hiç gelmedi, görüşülmedi. Şu ana kadar kendisi ile öyle bir görüşme yapmadık. Çünkü gündemimizde öyle bir konu yok" diye cevap verdi.


Ümit Özat'ın bu akşamki idmana çıkmamasını da değerlendiren Başkan Tutu, Özat'ın rahatsız olduğu nedeniyle idmana çıkmadığını söyledi.



İdmanda ayrıca Samsunsporlu bazı taraftarlarda kırmızı-beyazlı futbolculara moral vermek için tesislere gelerek meşale yaktı.

#Samsunspor
#Ümit Özat
#Erkurt Tutu
8 yıl önce