|

Ümit Özat'tan şaşırtan düdük

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, güne neşeli sabah antrenmanı ile başladı.

Yeni Şafak
12:32 - 20/08/2015 Perşembe
Güncelleme: 09:40 - 20/08/2015 Perşembe
IHA

Hafta sonu oynayacağı Adana Demirspor maçı hazırlıklarına Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği sabah idmanı ile devam eden kırmızı-beyazlı ekip, antrenmana düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Isınma hareketlerinden sonra 4'erli gruba ayrılan futbolcular 1 saat kadar ayak tenisi oynadı.



Özat'tan şaşırtan düdük

Teknik direktör Ümit Özat, ayak tenisinin ardından futbolcuları iki gruba ayırarak tam sahada çift kale maç için hazırladı. Kadroları oluşturan ve oyuncuları pozisyonlarına yerleştiren Özat, başlama düdüğünü çaldıktan birkaç saniye sonra karşılaşmanın bitiş düdüğünü çaldı. Bu olay sonrasında futbolcular ve teknik heyet kahkahalara boğuldu ve antrenmanı sonlandırdı.



Futbolcular şok havuzunda serinledi

Yoğun tempoda geçen antrenman sonrasında futbolcular buz dolu şok havuzuna girerek serinleme fırsatı buldu. Futbolcuların buz dolu havuzda birbirlerine yaptığı şakalar takım arkadaşları arasında gülüşmelere neden oldu.



Öte yandan Samsunspor'un sabah antrenmanına uzun süre sakatlıkları bulunan Taha Yalçıner ve ülkesinde olan Galin Ivanov katılmadı. Samsunspor sağlık ekibinden edinilen bilgiye göre Bulgar futbolcu Galin Ivanov önümüzdeki günlerde Samsun'a gelecek ve tedavisine Samsun'da devam edilecek. Ivanov'un ilk yarıda 8 veya 10 karşılaşmada oynayabileceği belirtildi.

#ümit özat
#Samsunspor
#Adana Demirspor
#antrenman
9 yıl önce