|

Umut Bulut atıyor Trabzon kazanıyor

Bordo-mavililer, golcü oyuncunun fileleri sarstığı 8 maçtan 7'sini kazanırken, Umut Bulut Karadeniz ekibinin topladığı 38 puanın 21'ine imza attı. Başarılı futbolcu 11 golle de krallıkta iddialı duruma geldi.

Kamil Anahar
00:00 - 28/03/2008 Cuma
Güncelleme: 01:15 - 28/03/2008 Cuma
Yeni Şafak
Umut Bulut atıyor Trabzon kazanıyor
Umut Bulut atıyor Trabzon kazanıyor

Trabzonspor'un gol yollarındaki en etkili silahı Umut Bulut, bu sezon attığı kritik gollerle bordo-mavili takıma hayat veriyor. Trabzonspor, genç futbolcunun gol attığı 8 maçtan 7'sini kazanırken, Umut, Karadeniz ekibinin ligin 27. haftasında topladığı 38 puanın 21'ine imza attı. Bu sezon Trabzonspor formasıyla 26 maçta forma giyen golcü oyuncunun gol attığı sadece bir maçta bordo-mavili takım kazanamadı. Ligde fileleri 11 kez havalandırarak gol krallığında iddialı duruma gelen başarılı futbolcunun hedefi gol sayısını daha da artırmak. Gökdeniz'in Rusya'nın Rubin Kazan takımına transfer olmasının ardından bordo-mavili takımın gol yükünü çeken Umut Bulut, her maç sahaya gol atmak için çıktığını söyledi. Önlerinde 7 maç kaldığını belirten tecrübeli futbolcu, “Ligi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz. Futbolcu bazen gol kaçırabiliyor. Bazen de inanılmaz gollere imzasını atıyor. Bunlar futbolun içinde olağan işler. Ama ben her zaman gol atmak için çaba gösteriyorum” dedi.


Ankara-Trabzon maçı Çakır'ın

Turkcell Süper Lig'de 28. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı. Hakemler şunlar: Yarın: 15.00 Ankaraspor-Trabzonspor: Cüneyt Çakır. 15.00 Denizlispor-G.Birliği: Hakan Sivriservi. 19.00 Beşiktaş-Fenerbahçe: Yunus Yıldırım.

Pazar: 15.00 Kayserispor-İstanbul Belediye: Suat Arslanboğa. 15.00 V.Manisa-Ç. Rize: Selçuk Dereli. 15.00 Konyaspor-G.Birliği OFTAŞ: Hüseyin Göçek. 15.00 Ankaragücü-Bursa: Kuddusi Müftüoğlu. 15.00 Kasımpaşa-Sivas- spor: Mustafa Kamil Abitoğlu. 19.00 G.Saray-Gaziantep: Barış Şimşek.


Yanal'dan olumlu rapor

Trabzonspor'da transfer listesinin ilk sırasında yer alan Tunus Milli takımının iki önemli oyuncusu Chermiti ve Mehdi teknik direktör Ersun Yanal tarafından da izlendi. Önceki akşam akşam Fransa'da oynanan Tunus-Fildişi Sahili maçını takip eden Yanal'ın bu oyuncularla ilgili olumlu görüş belirttiği öğrenildi. Trabzonspor'un yerli oyuncu listesinde bulunan Burak Yılmaz'la ilgili ise formül aranıyor. Ara transferde temaslarda bulunulan ancak alınamayan genç oyuncu için Manisaspor'la yeniden girşimlere başlanacak.





16 yıl önce