|

Ünal Karaman istifa etmedi yönetim sessiz

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman'ın Kayserispor maçından önce istifa ettiği iddiaları basına yansımış ve başkan Ahmet Ağaoğlu ile aralarında bir sorun olduğu belirtilmişti. Bordo mavili kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Ünal Karaman'ın görevinin başında olduğu ve bu akşam ailesinin yanına İzmir'e gideceği öğrenildi.

19:37 - 29/12/2019 Pazar
Güncelleme: 21:55 - 29/12/2019 Pazar
Yeni Şafak
Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman
Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman

Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman'ın istifa ettiği ve başkanla arasında sorunlar olduğu iddiası sosyal medyada gündem haline gelmişti.

Yenisafak.com Spor Servisi'nin bordo mavili kulübe yakın kaynaklardan aldığı bilgiye göre Karaman'ın görevinin başında olduğu hatta ikinci yarı öncesinde gönderilecek ve gelecek oyunculara dair fikirlerini yönetime rapor ettiği öğrenildi. Bununla birlikte tecrübeli teknik adamın bu akşam ailesinin yanına İzmir'e gideceği aktarıldı.

Yönetim sessizliğini sürdürüyor
  • Ünal Karaman cephesinde bu gelişmeler yaşanırken yönetim kanadı ise sessizliğini sürdürüyor. Ünal Karaman ile yolların ayrılacağı iddiaları sonrasında birçok yöneticinin telefonunu kapattığı ve ulaşılamadığı aktarıldı.
Mustafa Denizli ile görüşüldü mü?
  • Trabzonspor'da ortaya çıkan Mustafa Denizli iddiaları da yalanlandı. Bordo mavililerin Ünal Karaman ile yollarını ayıracağı ve takımın başına tecrübeli teknik adamı getireceği bilgisi sosyal medyada ortaya atılırken konuyla ilgili Denizli'den yalanlama geldi.
Neler oldu?

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, başkan Ahmet Ağaoğlu'nun Konyaspor maçı sonrasında takım hakkında söylediklerine Kayserispor galibiyeti sonrasında şöyle cevap vermişti;

  • "3 gün sonra duydum. Elbette ki üzerime alıyorum. Bu takımın teknik sorumlusu olarak sinecek değilim. Ama bazen kişilerin karakterleri, kimlikleri, oturdukları koltuklar, bulunduğu pozisyonlar taraftar kimliğinin hiçbir zaman önüne geçmiyor. Her ne kadar sayın başkan böyle bir ifade kullanmış olsa da başkan kimliğinden daha ziyade zaman zaman taraftarlığını hatırlayabiliyor. Taraftar olarak eleştiri yapabiliyor. Taraftarın her türlü söylemine saygı duyuyoruz, anlayışla karşılıyoruz. Sonuçta ’taraftardır, normaldir’ diyoruz. Eğer başkan olarak bir araya geldiğimiz ortam içinde kullanacak olursa sizler önünde söylemem ama konuşacağımız özelde söyleyeceğim şeyler olabilir. Her taraftarın söylemine cevap verecek pozisyonda görmüyorum kendimi. Kapalı kapılar ardında sayın başkanla her şeyi konuşuyoruz ama anlamak istediği konular varsa, yine cevap verip konuşabiliriz"


Trabzonspor
son yılların en iyi ilk yarı puanını aldı

Süper Lig'in ilk yarısını 32 puanla 3. sırada tamamlayan Trabzonspor, puan olarak son yılların en iyi ilk yarı performansına imza attı. İstikbal Mobilya Kayserispor'u dün 6-2'lik sonuçla mağlup ederek sezonun en farklı galibiyetini alan bordo-mavililer, ilk yarılarda son 9 sezonun en iyi puanını elde etti. En son 2010-2011 sezonunda 42 puanla 1. sırada ilk yarıyı kapatan Karadeniz ekibi, daha sonraki 8 sezonda 30 puan ve üzerini göremedi.

Ünal
Karaman, geçen sezonu aştı
  • Trabzonspor'da, teknik direktör Ünal Karaman, geçen sezonki başarısını da aşmış oldu. Bordo-mavililer, geçen sezon ilk yarıyı 29 puanla kapatırken, bu sezon 3 puan daha fazla elde ederek 32 puan topladı.



#Trabzonspor
#Süper Lig
4 yıl önce