|

Ünlü futbolcular 'gazozuna maç' yaptı

Eski ünlü futbolcular ‘Sporla Kötü Alışkanlıklardan Uzak Dur’ sloganı adı altında düzenlenen “Gazozuna Maçımız Var” projesinde gösteri maçı yaptı.

Yeni Şafak
16:10 - 28/04/2015 Salı
Güncelleme: 16:25 - 28/04/2015 Salı
IHA

Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi, Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu (DUMESF), Güngören Kaymakamlığı, Güngören Belediyesi, Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) desteğiyle “Sporla Kötü Alışkanlıklardan Uzak Dur" sloganıyla düzenlenen “Gazozuna Maçımız Var" projesi kapsamında eski ünlü futbolcular gösteri maçı yaptı.



Gösteri maçına Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, eski futbolcular Mustafa Kocabay, Ali Gültiken, Gökhan Keskin, Recep Çetin, Tanju Çolak, Oğuz Çetin, Ogün Temizkanoğlu, Ulvi Güveneroğlu, İhlas Haber Ajansı Spor Müdürü Mustafa Karagöl, Anadolu Ajansı Spor Müdürü Ersin Şiyhan, 360 Tv Spor Müdürü Serhat Ulueren ve Doğan Haber Ajansı spor muhabiri Serhan Türk katıldı.



Ayırca Güngören Kaymakamı Zafer Orhan, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Dünya Uyuşturucuyla Mücadele eden Sporcular Federasyonu Başkanı Muzaffer Ilıcak ve Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi okul Müdürü Remzi İlhan da anlamlı proje için etkinlikte hazır bulundu.



Uyuşturucunun önüne geçilmesi gerektiğini belirten eski futbolcu Ogün Temizkanoğlu, “Türkiye'nin geleceğini korumak için böyle organizasyonlar yapmamız gerekir. Herkesin üstüne önemli görevler düşüyor. Böyle organizasyonların bir gün değil, 365 gün yapılması gerekiyor" dedi.



Süper Lig'deki kalitenin her geçen yıl daha da düştüğünü belirten Temizkanoğlu, “Son 6 haftada şampiyonluk yarışının kıyasıya geçmesi bizi yanıltmasın. Önceden daha hızlı futbol oynanıyordu" ifadelerini kullandı.


Eski ünlü futbolcu Tanju Çolak ise, “Bir defadan bir şey olmaz demeyin, olur. Uyuşturucunun önüne geçilmesi gerekiyor. Bizim gençlere sahip çıkmamız lazım" dedi.



#gazozuna maç
#ünlü futbolcular
#Sporla Kötü Alışkanlıklardan Uzak Dur
9 yıl önce