|

Uruguay'dan Muslera'ya : Sakın oynama!

Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera'nın yaşadığı sakatlık, Dünya Kupası'na hazırlanan Uruguay Milli Takımı'nda büyük panik yarattı. Uruguay teknik direktörü Tabarez ve Milli Takım doktorları Muslera'ya 'Tam olarak iyileşmeden sakın oynama!' talimatını verdi.

Habertürk
00:00 - 1/05/2014 Perşembe
Güncelleme: 12:37 - 1/05/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Uruguay'dan Muslera'ya : Sakın oynama!
Uruguay'dan Muslera'ya : Sakın oynama!

Muslera''nın durumuyla yakından ilgilenen Milli Takım Teknik Direktörü Oscar Tabarez önce Uruguay Milli Takımı doktorlarını devreye soktu. Galatasaraylı meslektaşlarını arayarak MR sonuçları hakkında bilgi alan doktorlar, başarılı file bekçisinin kalan maçlarda riske edilmesinin iyileşme sürecini uzatabileceğini, bu konuda anlayış beklediklerini iletti.

Teknik direktör Oscar Tabarez bununla da yetinmedi. Başarılı kaleciyi arayan Tabarez, ''İyileşmeden sakın oynama. Brezilya''daki Dünya Kupası''na sana çok ihtiyacımız var. Ne olursa olsun böyle bir tehlikeyi göze alma'' şeklinde uyarıda bulundu.

Muslera seferberliği

G.Saray sağlık heyeti, bu hafta forma giyemeyecek olan Muslera''yı, 7 Mayıs''ta Konya''da oynanacak Türkiye Kupası finaline yetiştirmeye çalışıyor.

Finalin hemen ardından Aslan, 2.''lik yarışı için kader niteliği taşıyan zorlu Trabzon deplasmanına çıkacak. Sarı-Kırmızılı kulüp için büyük önem taşıyan bu maçlara yetiştirilmeye çalışılan Cimbom''un 1 numarasının gereken fedakarlığı yapacağı düşünülüyor. Ancak Uruguay''ın baskısının ardından Muslera kararsızlık yaşarsa, eldivenleri Ufuk Ceylan giyecek.

10 yıl önce