|

Uygun meydan okudu

Yabancı teknik direktör hayranlığına son vereceklerini belirten Sivasspor Teknik Direktörü Uygun, bu sezon Anadolu'dan bir takımın şampiyon çıkma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.

00:00 - 30/01/2009 Cuma
Güncelleme: 02:51 - 30/01/2009 Cuma
Yeni Şafak
Uygun meydan okudu
Uygun meydan okudu

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yabancı hoca hayranlığının yeni nesille birlikte değişeceğini, yerli çalıştırıcılarla daha büyük başarıların kazanılabileceğini söyledi. Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'e 'hodri meydan' diyen Uygun, “Gelsin Sivasspor ile birlikte Arsenal'i 3-0 yensin o zaman dünyanın en büyük hocası derim” dedi. Türk hocalarının dünyanın en iyi teknik adamları olduğunu kaydeden Bülent Uygun, büyük takımlardan birini çalıştırması halinde UEFA ve Şampiyonlar Ligi Kupası'na alabileceğini iddia etti. Ligdeki takımları da değerlendiren genç hoca, “Anadolu'dan şampiyon çıkma ihtimalinin en yüksek olduğu bir sezon yaşıyoruz” diye konuştu. G.Saray ile deplasmanda yaptıkları kupa maçında yaşanan olaylara değinen Uygun, “Kupaya devam etsek de etmesek de G.Saray'ı Sivas'ta karanfillerle karşılayacağız” ifadelerini kullandı.


Kamanan'dan gol atma sözü

Sivasspor'un ara transferde İsrail'in Maccabi Telaviv takımından kadrosuna kattığı Fransız futbolcu Yannic Kamanan, Kayserispor maçında gol atacağını savundu. G.Saray ile İstanbul'da yapılan Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında sonradan oyuna girerek Sivasspor forması altında ilk resmi maçına çıkan, bir asist yapan ve sergilediği performansla gözdolduran Fransız futbolcu, “Kayserispor maçında hocam bana görev verirse kesinlikle gol atarak gerçek Sivas- sporlu olduğumu ispat edeceğim” dedi.


15 yıl önce