|

Üzülmez Cavcav'ın kararını bekliyor

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Üzülmez, gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı konusunda son kararın başkan İlhan Cavcav tarafından verileceğini söyledi.

Yeni Şafak
17:09 - 14/04/2016 Perşembe
Güncelleme: 14:19 - 14/04/2016 Perşembe
AA

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, yeni sezonda görevine devam edip etmeyeceğinin 10 gün içinde netleşeceğini belirterek, "Durumumun netleşmesi benim açımdan da kulüp açısında da önemli." dedi.



Üzülmez, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında kırmızı-siyahlı ekipte göreve başladıktan sonra geldikleri noktanın mutluluk verici olduğunu söyledi.



Gençlerbirliği'nin sezonun 2. yarısında sergilediği performansın küçümsenmemesi gerektiğini dile getiren Üzülmez, "İkinci yarının en başarılı 3. takımıyız. Sezon başında böyle bir tablo görseniz, 'Gençlerbirliği başarılı' der misiniz, dersiniz. Bu nedenle ben de takımımı başarılı buluyorum. Çok mutluyum." diye konuştu.





Son karar Cavcav'ın

Üzülmez, gelecek sezon Gençlerbirliği'nde kalıp kalmayacağı konusunda son kararın başkan İlhan Cavcav tarafından verileceğini belirtti.




"Yalanlarsın hocam, ne olacak"

Üzülmez, bir televizyon programında kendisi hakkında "İstifa etti", "Cavcav görevden aldı" gibi haberleri yapan gazeteciye, "Böyle bir şey yok. Zor duruma düşersin yapma bu haberi." diyerek uyardığını anlattı. Üzülmez, buna karşın, "Yalanlarsın hocam, ne olacak." cevabını aldığını söyledi.





#ibrahim üzülmez
#ilhan cavcav
#Gençlerbirliği
8 yıl önce