|

Üzülmez: Kazandığımız için mutluyuz

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, çok iyi oynamamalarına rağmen verdikleri mücadelenin karşılığını aldıklarını söyledi.

Yeni Şafak
17:02 - 10/04/2016 dimanche
Güncelleme: 14:12 - 10/04/2016 dimanche
IHA

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, 3-1 galip geldikleri Mersin İdmanyurdu maçı sonrası yaptığı açıklamada, kendileri açısından oldukça önemli bir karşılaşma olduğunu belirterek, "Kazandığımız için mutluyuz" dedi.





Mersin'deki hava şartlarının çok elverişli olmadığını, sıcağın oyuncuları oyunsal anlamda biraz geriye götürdüğünü ifade eden Üzülmez, "Ama mücadele anlamında geldiğimiz günden itibaren, kaybettiğimiz maçlarda dahi Gençlerbirliği takımı, saha içerisinde disiplinli oynayan, mücadele eden, topun gerisine gelerek defansif anlamda disiplini sağlayan bir takım görüntüsü içerisinde oluyoruz. Bugün de aynı görüntü içindeydik. Bizim için önemli bir maçtı, çok iyi oynamamamıza rağmen verdiğimiz mücadelenin karşılığını aldığımızı düşünüyorum. 35 puan iyi bir puan. Tabii ki geldiğimiz zaman 13 puanda aldığımız bir Gençlerbirliği vardı. İkinci yarıdaki 11. haftada 35 puana çıktık. Bu bizi çok mutlu etti" diye konuştu.



Her şeyden önemlisi oyuncularına özellikle teşekkür ettiğini vurgulayan Üzülmez, şöyle devam etti: "Kaybettiğimiz maçlarda dahi, saha içerisinde rakibe teslim olmayan, mücadele eden, agresif oynayan bir takım kimliği içerisinde olmaya çalıştık. Bugün de o görüntü içerisindeydik. Kazandık, mutluyuz. Oyuncularımı kutluyorum."











#ibrahim üzülmez
#gençlerbirliği
il y a 8 ans