|

Valbuena’nın yerine Zeneli

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Valbuena ile yolları ayırmayı planlayan Fenerbahçe, Fransız yıldızın yerine Hollanda ekiplerinden Heerenveen’de oynayan Zeneli’yi düşünüyor. Kosovalı oyuncunun kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitiyor

Haber Merkezi
09:15 - 8/12/2018 Cumartesi
Güncelleme: 09:27 - 8/12/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Transfermarkt verilerine göre Zeneli'nin piyasa değeri 5,5 milyon euro olarak gösteriliyor.
Transfermarkt verilerine göre Zeneli'nin piyasa değeri 5,5 milyon euro olarak gösteriliyor.

Fenerbahçe yönetimi, bir yandan gelecek sezonun planlamasını da yaparken diğer yandan da devre arasında takımın eksikleri doğrultusunda transfer için çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-lacivertlilerde takımı gençleştirme hareketi devre arasında da sürecek. Bu doğrultuda yönetimin hedefinde Hollanda Ligi Heerenveen’de forma giyen Kosovalı sol kanat Arber Zeneli var. Sarı-lacivertliler sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Fransız oyuncu Valbuena’nın yerini 23 yaşındaki Kosavalı sol kanat Zeneli ile doldurmayı planlıyor. Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Arber Zeneli için Fenerbahçe Heerenveen ile temasa geçti ve uygun bir bonservis bedeliyle kadroya katmayı hedefliyor.

  • 23 yaşında olan Zeneli, 15 maçta 4 gol ve 8 asistlik performans sergiledi.
Zeneli de Fenerbahçe'ye sıcak bakıyor

23 yaşındaki kanat oyuncusu Zeneli de Fenerbahçe’de oynamaya sıcak bakıyor. Sarı-lacivertlilerin çok önemli bir kulüp olduğunu, isminin Fenerbahçe ile anılmasının kendisi için büyük bir onur olduğunu kaydeden Zeneli, “Ben de yüksek seviyede bir takımda forma giymek istiyorum” ifadelerini kullanarak, Fenerbahçe’nin teklifine açık kapı bıraktı.

Zeneli'nin oyun stiline dair fikir sahibi olabileceğiniz bir video;
#Valbuena
#Zeneli
#Fenerbahçe
5 yıl önce