|

Valencia kapısı kapandı

F.Bahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu Aurelio'nun İspanya'ya transfer olma hayalleri suya düştü. Bir süredir Aurelio ile ilgilenen Valencia, açığını Boca Juniors'tan Banega'yı alarak kapattı. Menajeri Brezilyalı yıldızı İspanyol kulübüne götürmeyi planlıyordu.

00:00 - 4/01/2008 Cuma
Güncelleme: 00:10 - 4/01/2008 Cuma
Yeni Şafak
Valencia kapısı kapandı
Valencia kapısı kapandı

Valencia, orta sahadaki boşluğu Boca Juniors takımından transfer ettiği Ever Maximiliano Banega ile doldurunca uzun süredir gündemi meşgul eden F.Bahçeli Aurelio'nun da İspanya'ya gitme hayali kısa sürdü. Daha önce Aurelio ile ilgilendiği iddiaları ortaya atılan İspanyol kulüp, orta sahası için genç bir futbolcu tercih ederken, 19 yaşındaki Arjantinli oyuncunun yarın İspanya'ya gelerek resmi imzayı atacağı duyuruldu. Böylece Milli futbolcunun Valencia'ya transferi yatınca F.Bahçe'de kalması kesinleşti. Real Madrid kadrosunda bulunan Fernando Gago'nun Boca Juniors'ta oynadığı zamanlarda yedeği olan Banega, geleceğin yıldız futbolcularından biri olarak gösteriliyor.


KALECİ AURELİO

Juventus, Chelsea, Atletico Madrid gibi birçok takımın ilgilendiği iddia edilen Arjantinli futbolcu, Valencia'ya transferi ile ilgili, “Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğim. Valencia'ya çok teşekkür ederim. Takıma en büyük desteği vermeye çalışacağım” dedi. Valencia cephesinde bu gelişmeler yaşanırken adı bu kulüple anılan Aurelio dünkü idmanda kaleye geçerek harikalar yarattı. Antrenmanın son bölümünde kaleye geçerek kalecilik yapan ve takım arkadaşlarından kendisine şut çekmesini isteyen Aurelio, yaptığı başarılı kurtarışlarla Zico'dan alkış aldı.


16 yıl önce