|

Van der Wiel'in 'dolandırıldım' iddiası asılsız çıktı

Ünlü menajer Ümit Akbulut hakkında çıkan 'Floyd Mayweather'ı değil, Justin Bieber'ı getirecekti, getirmedi ve beni dolandırdı' iddiasıyla mahkemeye başvuran Fenerbahçeli Gregory Van der Wiel'in "Justin Bieber" iddiasının doğru olmadığı ortaya çıktı.

Yeni Şafak
15:17 - 19/05/2017 Cuma
Güncelleme: 16:01 - 19/05/2017 Cuma
Diğer
Fenerbahçe'de bu sezon iki kez kadro dışı bırakılan Van der Wiel'in 'dolandırıldım' iddiası asılsız çıktı.
Fenerbahçe'de bu sezon iki kez kadro dışı bırakılan Van der Wiel'in 'dolandırıldım' iddiası asılsız çıktı.

Ünlü menajer Ümit Akbulut hakkında çıkan Floyd Mayweather'ı değil, Justin Bieber'ı getirecekti, getirmedi ve beni dolandırdı iddiasıyla mahkemeye başvuran Fenerbahçeli Gregory Van der Wiel'in "Justin Bieber" iddiasının doğru olmadığı ortaya çıktı.


Sporx'in haberine göre; Kendisini dolandırdığını iddia ettiği ünlü menajer Ümit Akbulut'tan şikayetçi olan Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Gregory van der Wiel, söz konusu kontratı Floyd Mayweather için imzalamış fakat, ünlü boksör Türkiye-Hollanda arasında yaşanan krizin ardından ilişkilerin askıya alınmasıyla birlikte Türkiye programını ertelemişti. Bu olayı duyan Wiel, taraflarca imzalanmış olan uluslararası sözleşme de geçen "Mücbir sebeplerden dolayı erteleme" maddesine uymadığı belirtildi.

Sözleşme Floyd ile yapıldı, Bieber'i istedi!

Ünlü boksör Floyd Mayweather'in terör sorununu öne sürerek gelmeyeceğini duyan futbolcu Van Der Wiel, son dönemde Ümit Akbulut'un sıklıkla görüştüğü Justin Bieber'i hedef alarak "Ümit Akbulut ile Justin Bieber için anlaştık" diyerek, ülkede ses getirmiş birçok başaralı işlere imza atan ünlü menajer Ümit Akbulut'u hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Konuyla ilgili mahkemeye ifade veren Akbulut, mahkemeye sunduğu deliller ve ünlü futbolcu Van Der Wiel ile yapılan kontratın incelenmesinin ardından futbolcunun, Ümit Akbulut ile yapmış olduğu sözleşmenin "Floyd Mayweather" için yapıldığı mahkeme tarafınca ispat edildi.


Tayland'daki kulüp Sinan Siner için şikayette bulunmuş

Taylan'daki bir spor kulübünün dolandırılmasıyla ilişkin olarak, spor kulübünün avukatları, menajer Sinan Siner hakkında "Yabancı bir sanatçıyı Tayland'a getirecekti, getirmedi" iddiasıyla suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi. Konuyla ilgili sanatçının Tayland'a gitmeme sebebi ise, sponsorluklarla alakalı olduğu iddia edildi. Basında çıkan haberlere göre Ümit Akbulut ve Sinen Siner'in birlikte çalıştıkları için bu ikili hakkında birlikte suç duyurusunda bulunulduğu belirtilmişti. Fakat işin aslı suç duyurusu Ümit Akbulut için değil Sinan Siner için olduğu ortaya çıktı. Böylece Ümit Akbulut'un bu olayla bir ilgisi olmadığı kanunen belgelenmiş oldu.



#Van der Wiel
#Ümit Akbulut
7 yıl önce
default-profile-img