|

Van Persie kavga etti!

Portakallar'ın teknik patronu Danny Blind, Van Persie'nin, milli takımda Memphis Depay ile tartışma yaşadığını doğruladı.

Yeni Şafak
17:34 - 12/10/2015 Pazartesi
Güncelleme: 18:22 - 12/10/2015 Pazartesi
Diğer

Hollanda, İzlanda'dan Türkiye karşısında galibiyet beklerken, kendi maçına bir hayli gergin çıkacak.



Hürriyet'te yer alan habere göre, Van Perise'nin idmanda Depay ile kapıştığını kabul eden Blind, "Bazen idmanlarda oyuncular farklı düşünebiliyor. Konuşuldu. Bu durum için de, böyle oldu ve şimdi kapandı diyebilirim. Bunun benim Van Persie'yi yedek kulübesine koyma kararım ile bir ilgisi yok. Olay Memphis ile Robin arasında, basit bir pas atılması, atılmaması olayıydı. Daha fazlası değil" dedi.



'Bu iddialar tam bir saçmalık'

Bazı gazeteciler, Van Persie'nin Kazakistan maçının son bölümlerinde oyuna girmesini yıldız ismin milli takımda son günlerini yaşadığı şeklinde yorumlarken, Blind bu iddialara sert çıktı ve "Bunların hepsi birer saçmalık. Gole ihtiyacımız olursa onu oyuna alacağım konusunda maçtan önce anlaşmıştık. Ama maç garantiye alınınca ona 100. maçını oynama şansı vermem de mantıklıydı. Üçüncü değişiklik hakkımı kullanmak için biraz beklemem gerekti. Robin'le bunu konuştuk ve o beni anlıyor. İnsanların böyle iddialarda bulunmasını anlamak güç." sözlerini kullandı.



Hollanda, Euro 2016 Elemelerinde son maçını Çek Cumhuriyeti'yle oynayacak ve bu maçı kazanıp, İzlanda'nın Türkiye'yi mağlup etmesini umut edecek.



#van persie
#danny blind
#Memphis Depay
#tartışma
8 yıl önce