|

Van Persie tamam!

Fenerbahçe Robin van Persie transferini bitirdi ve KAP'a da bildirdi. Sarı-Lacivertliler'in her konuda anlaşma sağladığı yıldız futbolcu Robin van Persie'nin cumartesi günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Yeni Şafak
18:19 - 9/07/2015 Perşembe
Güncelleme: 15:22 - 9/07/2015 Perşembe
IHA

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli ekip, transferde kız kesmiyor. Geçtiğimiz günlerde Manchester United forması giyen Nani ile sözleşme imzalayan Fenerbahçe yönetimi, İngiliz ekibinin golcüsü Robin van Persie'yi de kadrosuna kattı. Sarı-lacivertli kulübün KAP'a yaptığı açıklamada, "Robin van Persie'nin transferi için kendisi ve kulübü Manchester United ile görüşmelere başlanmıştır" denildi.



Cumartesi gelecek

Yıldız oyuncunun transferini noktalamak üzere dün İngiltere'nin başkenti Londra'ya Fenerbahçe Sportif Direktörü Guiliano Terraneo, Van Persie ve kulübüyle her konuda anlaşma sağladı. İngiltere'de sarı-lacivertli kulüp tarafından sağlık kontrolünden geçirilen deneyimli oyuncunun cumartesi günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor.



105 maçt 58 gol

2012-2013 sezonu başında Arsenal'den Manchester United'a transfer olan Van Persie, yeni takımıyla çıktığı ilk sezonunda 48 maçta 30 gol atma başarısı gösterdi. 2013-2014 sezonunda ise 28 resmi maça çıkan yıldız oyuncu, rakip fileleri 18 kez havalandırdı. Deneyimli golcü, geçtiğimiz sezon ise 27 maçta 10 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

#Fenerbahçe
#robin van persie
#transfer
#kap
9 yıl önce