|

Tarih var isim yok

Beşiktaş Başkanı Orman, 'yeni teknik patronu' 1 Haziran'da açıklayacaklarını söyledi. Uzun dönem çalışacakları hocanın yerli de, yabancı da olabileceğini belirtti

00:00 - 26/05/2012 Cumartesi
Güncelleme: 02:01 - 26/05/2012 Cumartesi
Yeni Şafak
Tarih var isim yok
Tarih var isim yok

Beşiktaş, bir hafta sonra yeni hocasına kavuşuyor. Başkan Fikret Orman, Swissotel the Bosphorus'ta düzenlenen dayanışma yemeği öncesi yaptığı açıklamada, ismini vermediği hocanın tarihini verdi. Orman, "Uzun dönem çalışabileceğimiz bir hoca arayışı içerisindeyiz. Tüm alternatifleri konuşmak durumundayız. Önümüzdeki hafta cuma gününe (1 Haziran) kadar bu süreç devam edecek. Yerli de olabilir yabancı da olabilir" diye konuştu. Başkan, İnönü'nün projesinin hayata geçirilmesi durumunda maçları nerede oynayacaklarıyla ilgili bir soruya da "Hiçbir kulübe başvuruda bulunmadık" yanıtı verdi.


Altınsay, Soldo ile masaya oturdu

Başkan Orman, isim vermekten kaçınırken, Futbol Komitesi'nde görev alan İbrahim Altınsay'ın Köln'ün eski hocası Zvonimir Soldo ile masaya oturduğu öğrenildi. Şartların oluşması halinde taraflar her an el sıkışabilir. Öte yandan Tamer Kıran da Rangnick ve Zico'yu taraftarların akıllarından çıkarmalarını isdedi.


Divan toplanıyor

Beşiktaş'ta Fikret Orman yönetiminin ilk Divan Kurulu toplantısı bugün gerçekleşecek.





12 yıl önce