|

Varane Zidane'ı tanımamış !

El - Classico'da gösterdiği performansla alkıştoplayan Real Madrid'in genç savunmacısı Varane, Zidane'ın telefonunu tanımayarak,yüzüne kapamış.

YENİSAFAK.COM.TR / SPOR
00:00 - 1/02/2013 Cuma
Güncelleme: 18:47 - 1/02/2013 Cuma
Yeni Şafak
Varane Zidane'ı tanımamış !
Varane Zidane'ı tanımamış !

Real Madrid ile Barcelona arasında oynanan El - Classico'nun ilk maçında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Madrid ekibinin genç Fransız stoperi Varane, alt yapısından yetiştiği Lens'de oynarken Zidane'ı telefonda tanıyamamış.

17 yaşında ilk 11 oynamaya başladığı Fransa'nın Lens Kulübünde Avrupa'nın devlerini peşinden koşturan 18'lik yıldız, L'Equipe gazetesine verdiği röportajda Zidane'ı tanıyamadığını belirtti.

Fransızların efsane futbolcusu Zinedine Zidane'ın kendisini aradığını belirten, heyecandan tanıyamadığını belirten Varane , ' Aslında önce Zidane olduğunu farketmedim ve sonra ne diyeceğimi bilemedim. Oldukça kibar bir dille sınavlarıma çalıştığımı ve kendisini daha sonra arayabilir miyim diye sordum. Telefonu kapadıktan durumu hemen ağabeyime anlattım. Ağabeyimde Zidane'nın telefonunu o şekilde kapatmanın delilik olduğunu söyledi' açıklamasını yapmıştı.

11 yıl önce