|

Ve Linderoth gidiyor

İsveçli futbolcunun ara transfer döneminde Elfsborg'a transfer olabileceği ileri sürüldü.

00:00 - 19/11/2008 Çarşamba
Güncelleme: 03:01 - 19/11/2008 Çarşamba
Yeni Şafak
Ve Linderoth gidiyor
Ve Linderoth gidiyor

Galatasaray'ın geçen sezon büyük umutlarla transfer ettiği İsveçli Tobias Linderoth'un ocak ayında ülkesinin takımlarından Elfsborg'a transfer olacağı iddia edildi. Sarı-kırmızılı takıma geldiğinden beri bir türlü sakatlıklardan kurtulamayan Tobias Linderoth, Tuttomercato'da yer alan bir habere göre evine dönüş hazırlıkları yapıyor.

Haberde 2010 yılına kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunan Linderoth'un, ocak ayında ülkesinin takımlarından Elfsborg'a transfer olabileceği belirtiliyor. Sarı-kırmızılı takım ara transferde Linderoth'un yerine bir yabancı oyuncunun katılması bekleniyor. Galatasaray yönetiminin menajerlerle temasta olduğu, bir kaç ismin gündemde olduğu belirtiliyor.


Zorunlu rotasyon

G.Saray Teknik Direktörü Michael Skibbe'nin, Ümit Karan ve Aydın ile Ankaraspor karşılaşması öncesi özel olarak ilgilendiği bildirildi. Milan Baros, İstanbul Belediyespor maçında gördüğü sarı kart ile kart sınırını aşmış ve Ankaraspor karşılaşmasında cezalı duruma gelmişti. G.Saray'da Michael Skibbe'nin, Ümit Karan'ı tek forvet olarak sahaya süreceği bildirildi.


Sakatlar için karar günü

Galatasaray'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesepor'la oynadığı maçta sakatlanan Lincoln ve Mehmet Topal'ın durumu bugün belli olacak. İki futbolcunun tedavi süreçlerinin olumlu geçtiği, doktorların bugün yapacağı son kontrollerden sonra Ankaraspor maçında oynayıp oynamayacaklarının belli olacağı ifade edildi. Sarı-kırmızılı takımda dün Mehmet Topal düz koşu yaptı. Lincoln'ün ise tedavisine tesislerde devam edildi.


16 yıl önce