|

Vedat Muriç'ten Falcao yorumu

Ankaragücü karşısında alınan galibiyetin arından açıklamalarda bulunan Fenerbahçeli futbolcu Vedat Muriç, "Mutluyuz, önümüzde derbi var. Umarım iyi hazırlanıp derbiden 3 puanla döneceğiz" dedi. Galatasaray'ın golcüsü Radamel Falcao ile ilgili soruya da cevap veren Kosovalı futbolcu, "Falcao, kendisini kanıtlamış ve dünya çapında olan bir isim. Ben Fenerbahçe için o da Galatasaray için ter döküyor" ifadelerini kullandı.

09:40 - 22/09/2019 Pazar
Güncelleme: 10:04 - 22/09/2019 Pazar
AA
Vedat Muriç'in Ankargücü maçında yaşadığı gol sevinci.
Vedat Muriç'in Ankargücü maçında yaşadığı gol sevinci.

Süper Lig'in 5. haftasında konuk ettiği MKE Ankaragücü'nü 2-1 yenen Fenerbahçe'nin ikinci golünü kaydeden Vedat Muriç, güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Muriç, "Güzel bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. İlk golden sonra zorlandık ama ikinci yarı oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. İyi mücadele ettik, sonunda gol de geldi. Mutluyuz, önümüzde derbi var. Umarım iyi hazırlanıp derbiden 3 puanla döneceğiz" diye konuştu.

"Derbide gol atmak isterim"

Gelecek hafta Galatasaray ile yapacakları derbiye değinen Kosovalı forvet, "Bu maçı atlattık. Moral motivasyon açısından çok önemliydi. Bu hafta çok çalışıp derbiye gideceğiz. Takımımız 3 puanı alacak kalitede. Taraftarlarımıza bayram havası yaşatacağız. Derbide gol atmak isterim, herkes ister. O sahada takımım için ne kadar katkı sağlarsam mutlu olurum. İnşallah derbide gol bana da nasip olur" ifadelerini kullandı.


"Öncelikli hedefim Fenerbahçe"

Kendisini takip eden Avrupalı kulüplerle ilgili de konuşan Muriç, "Dünyadaki her kulüp, her scout, her yerde futbolcu izliyor. Bunların olması normal. Geçen sene de Fenerbahçe ile ismim anılıyordu. Bu durum beni olumsuz etkilemez, daha büyük başarılar için motive ediyor. Benim öncelikli hedefim Fenerbahçe. Burada uzun yıllar oynayıp adımı kulübün efsaneleri arasına yazdırmak istiyorum" şeklinde konuştu.

"Falcao kendini kanıtlamış, dünya çapında bir forvet"

Kendisine bir gol sayısını hedef olarak koymadığını belirten sarı-lacivertli futbolcu, şunları kaydetti:

  • "Bireysel performansımı konuşmak istemiyorum. Sonuçta takım kazanırsa birey ortaya çıkar. Elimden geldiği kadar takımıma gol ve asistlerle ne kadar katkı sağlarsam o kadar mutlu olurum. Ben hiçbir zaman gol hedefi koymadım. Hedefe ulaşırsam sonra kendimi rölantiye alacakmışım gibi hissediyorum. Elimden geldiği kadar gol atmaya çalışacağım. Falcao kendini kanıtlamış, dünya çapında bir forvet. Ben Fenerbahçe için o da Galatasaray için ter döküyor."
"Emre abinin sahada olması büyük avantaj"

Takım kaptanı Emre Belözoğlu'nun performansıyla ilgili Muriç, "Emre ağabeyin performansını, kariyerini tartışmaya gerek yok. Sahada olması ekstra bir güç. Onun performansını görünce biz de ister istemez son damlamıza kadar mücadele etmeye çalışıyoruz. Emre ağabey kendini bu kulübün efsanelerine yazdırmış biri. Onun sahada olması büyük avantaj. Bize çok katkı sağlayacak, inşallah sakatlıksız bir sezon geçirir" değerlendirmesinde bulundu.


#Vedat Muriç
#Fenerbahçe
4 yıl önce
default-profile-img