|

Vegard Forren: Beşiktaş'ta oynarım

Süper Lig'de bitime 3 hafta kala 3 puan farkla Fenerbahçe'nin önünde lider olan Beşiktaş, gelecek sezon öncesi transfer çalışmalarına başladı. Siyah beyazlıların transfer komitesinin belirlediği ilk isim Molde'li Vegard Forren oldu. 29 yaşındaki başarılı stoperi kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş'ın oyuncuyla ilgilendiği ve sezon sonunda kadrosuna katacağı iddia edildi. Konuyla ilgili futbolcunun kendisinden de açıklama geldi.

Yeni Şafak
13:54 - 7/05/2016 Cumartesi
Güncelleme: 14:04 - 7/05/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Norveç Milli Takımı
Norveç Milli Takımı

Beşiktaş, gelecek sezon öncesi Rhodolfo'nun sakatlığı, Alexis'in kötü performansı ve Marcelo'nun takımına geri dönecek olması sebebiyle transferdeki yoğunluğunu stoper bölgesine verdi. Siyah beyazlıların Kuzey liglerinde defans oyuncusu aradığı ve ilk olarak Molde'nin stoper oyuncusu Vegard Forren'i gözüne kestirdiği ifade edildi.


Forren: Beşiktaş'ta oyarım

Savunma bölgesine yeni bir isim katmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, transfer listesinde yer alan Molde'li Vegard Forren'den siyah beyazlılara menajeri vasıtasıyla haber geldi.



Transferi hakkında konuşan 29 yaşındaki stoper, “Türkiye Ligi'ni biliyorum. Son dönemde orada birbirinden önemli futbolcular görev yapmaya başladı. Linnes de bunlardan biri. Kariyerimdeki en fit dönemdeyim ve Beşiktaş'ın ilgisi mutluluk verici. Kulüplerin anlaşması durumunda Türkiye'de oynayabilirim"dedi.






Türk Telekom Arena'da kader maçı: Galatasaray-Beşiktaş Beşiktaş'ı kızdıran böcek





#Forren
#Beşiktaş
#Molde
8 yıl önce