|

Veli Kavlak: Futbol hayatım bitebilir

Beşiktaş’ın gurbetçi futbolcusu Veli Kavlak, futbolu bırakabileceğini söyledi. Veli ”dördüncü operasyon da yardımcı olmazsa futbol yaşamım bitecek.” şeklinde konuşarak Beşiktaşlı taraftarları şok etti.

Yeni Şafak
10:40 - 23/07/2016 Cumartesi
Güncelleme: 07:45 - 23/07/2016 Cumartesi
Diğer
Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak futbol hayatını sonlandırabilir. (Haber: Sporcope)
Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak futbol hayatını sonlandırabilir. (Haber: Sporcope)

Beşiktaş'ın sakatlıklardan başını kurtaramayan Veli Kavlak'ın futbol hayatı bitebilir. Son 1.5 sezonda omuzundan 3 ameliyat geçiren Veli, bir türlü istediği forma ulaşamadığı gibi geçen hafta da boyun fıtığı ameliyatı geçirmişti. Yaşadığı 4 ameliyat sonrası adeta yıkılan Veli Kavlak futbolu bırakma noktasına geldiğini söyledi.



Avusturya'nın Kronen Zeitung gazetesine son durumu ile ilgili açıklama yapan tecrübeli futbolcu, bu operasyonun başarısız geçmesi halinde futbol yaşantısının biteceğini açıklayarak taraftarları şoke etti.



İşte Veli Kaylak'ın taraftarları üzen o açıklamaları;


  • “Yanlış kararlar bana çok şeye mal oldu, belki de kariyerimi bitirecek. Beş gün önce antrenmanda büyük acı hissettim. Vücudumun sağ tarafını hiç hareket ettiremiyordum. Bir nörolog boynumda, omuz eklemine giden sinirlerin olduğu yerde fıtık olduğunu söyledi. Bu, bir yıl önce de tespit edilmişti fakat umursanmadı. Bu operasyon da cevap vermezse futbol hayatım bitecek.”


#Veli Kavlak
#Beşiktaş
#Avusturya
8 yıl önce