|

Vermaelen Roma'yla anlaştı

Barcelona'dan ayrılık hazırlığı yapan Thomas Vermaelen, İtalya Serie A takımlarından Roma ile anlaşmaya vardı. Roma Teknik Direktörü Luciano Spaletti, basın mensupların yaptığı açıklamada oyuncunun transferinin bitmek üzere olduğunu belirtti.

Yeni Şafak
11:01 - 6/08/2016 Cumartesi
Güncelleme: 08:17 - 6/08/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Roma Teknik Direktörü Spaletti, Barcelonalı Thomas Vermaelen'le büyük ölçüde anlaştıklarını açıkladı.
Roma Teknik Direktörü Spaletti, Barcelonalı Thomas Vermaelen'le büyük ölçüde anlaştıklarını açıkladı.

Roma'nın teknik patronu Luciano Spalletti, Barcelona'da forma giyen 30 yaşındaki tecrübeli stoper Thomas Vermaelen'in transferi konusunda açıklama yaptı.



Roma ile Barcelona arasında anlaşma sağlandığı ve Vermaelen ile de görüştükleri haberi sorulan Spalletti, "Büyük ihtimalle Vermaelen gelecek sezon bizimle olacak. Transfer yüzde yüz bitti diyemem ama büyük ölçüde anlaşma sağlandı' ifadelerini kullandı.



Vermaelen, Beşiktaş'ın transfer gündemine de girmiş ancak yüksek maliyeti sebebiyl bu transfer gerçekleşmemişti. Siyah beyazlılar Adriano Correia'nın transferi sürecinde Katalan Kulübü'nden Mathieu ve Vermaelen ile ilgili bilgi almıştı.



Beerschot altyapısından yetişen Thomas Vermaelen, 2004'te Ajax'a transfer oldu. 2009'da 12 milyon euroya Arsenal'e, 2014'te ise Barcelona'ya 19 milyon euroluk bonservis bedeliyle transfer olup sakatlığı nedeniyle bekleneni verememişti.


#Thomas Vermaelen
#Barcelona
#Roma
8 yıl önce