|

Vicente Calderon'da Arda'ya tepki

Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, eski takımı Atletico Madrid'le deplasmanda oynadıkları Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında taraftarların tepkisine maruz kaldı.

Yeni Şafak
09:50 - 14/04/2016 Perşembe
Güncelleme: 10:17 - 14/04/2016 Perşembe
AA
Arda Turan, Atletico Madrid'de 4 sezon oynadıktan sonra sezon başında 41 milyon euro bonservis bedeliyle Barcelona'ya transfer olmuştu.
Arda Turan, Atletico Madrid'de 4 sezon oynadıktan sonra sezon başında 41 milyon euro bonservis bedeliyle Barcelona'ya transfer olmuştu.

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Atletico Madrid, deplasmanda 2-1 kaybettiği maçın rövanşında Barcelona'yı 2-0 yenerek yarı finale yükseldi.



Vicento Calderon'da oynanan mücadelede eski takımına karşı oyuna sonradan giren milli futbolcu Arda Turan'a tribünlerden tepki vardı. Karşılaşmanın 64. dakikasında Rakitic'in yerine oyuna giren Arda Turan, maç boyunca Atleticolu taraftarlarca ıslıklandı.



Barcelona'nın ihtiyacı olan desteği veremeyen, ikili mücadelelerde top kaybeden Arda, dikkate değer bir futbol ortaya koyamadı. Arda, Şampiyonlar Ligi'nden elendikleri maçın ardından sahada Filipe Luis, Atleticolu bazı teknik yardımcıları ve yöneticileri tebrik etti.



Sport gazetesi Arda Turan için yaptığı yorumda, "Rakitic'in yerine oyuna girdikten sonra takımı daha da kötüleştirmedi. Arda için söylenebilecek en iyi şey bu. Sağ kanatta oynayıp, hücumları zenginleştirmeye çalıştı." ifadelerini kullandı.













#barcelona
#arda turan
#tepki
#atletico madrid
8 yıl önce