|

Vidic sahalara veda etti

Manchester United’ta parlak günler geçiren son olarak İtalya 1. Ligi Serie A ekiplerinden Inter forması giyen Nemanja Vidic, futbola veda etme kararı aldı.

Yeni Şafak
15:20 - 29/01/2016 Cuma
Güncelleme: 13:29 - 29/01/2016 Cuma
Diğer

İtalya 1. Ligi Serie A ekiplerinden Inter forması giyen Manchester United'ın efsane kaptanı Sırp stoper Nemanja Vidic, ani bir kararla futbola veda ettiğini açıkladı.



Manchester United'ın resmi internet sitesine kararıyla ilgili açıklamalarda bulunan Vidic,”Benim için kramponlarımı asma zamanı geldi. Son yıllarda yaşadığım sakatlıklar beni büyük oranda yıprattı. Benimle birlikte oynayan bütün futbolculara, birlikte çalıştığım teknik direktörlere ve bana hep destek veren taraftarlara yıllar boyu gösterdikleri destek için çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullanarak futbol kariyerine son noktayı koyduğunu duyurdu.



Başarılarla dolu Manchester United kariyerinden sonra İtalya Serie A ekiplerinden Inter'e transfer olan Vidic, geçtiğimiz yılın Ağustos ayında yaşadığı disk kayması sakatlığının ardından ligin ilk yarısını sakatlığıyla geçirmek zorunda kalmıştı.




#nemanja vidic
#Manchester United
#inter
#veda
8 yıl önce