|

Viking imzaladı

Fransız golcü Pascal Nouma'dan haber alamayan Beşiktaş, önceki gece apar topar İstanbul'a getirdiği Norveçli forvet Arild Stavrum ile 1.2 trilyona 2 yıllık sözleşme imzaladı.

.
00:00 - 2/07/2001 Pazartesi
Güncelleme: 16:03 - 13/05/2014 Salı
Yeni Şafak
Viking imzaladı
Viking imzaladı

9 numara Stavrum

Dış transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Siyah-Beyazlı takım, Norveçli golcü Arild Stavrum ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Önceki akşam gizlice İstanbul'a getirilen Stavrum Beşiktaş'ın yeni golcüsü. 29 yaşındaki Norveçli golcü, geçtiğimiz sezon İskoçya Ligi'nde Aberdeen forması ile 32 maçta toplam 17 gol attı. Arild Stavrum, Asbaşkan Yıldırım Demirören'in katıldığı imza töreninden sonra, kendi adını taşıyan 9 numaralı Beşiktaş formasıyla poz verdi. Demirören, Stavrum'un, Christoph Daum tarafından izlenip, beğenildiğini belirterek, "Bu transferle takımımız daha da güç kazanmıştır" dedi.

Gol kralı olacağım

Türk futbolu hakkında fazla bilgisi olmadığını belirten Stavrum, Beşiktaş'a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Siyah-Beyazlı takımı hedeflerine ulaştırmak için elinden geleni yapacağını belirten Norveçli golcü, "Artık Beşiktaş için fileleri havalandıracağım. Beşiktaş forması ile Türkiye liginde gol kralı olmak istiyorum" dedi. Bu arada Menacer Sinan Engin, Fransız futbolcu N'Gotty ile Samsunsporlu İlhan ve Tümer'le görüşmelerin sürdüğünü bu oyuncuların transferlerinin bir iki gün içinde gerçeklişeceğini söyledi.


23 yıl önce