|

Viola Karabük'te mutlu

Sezon başında Sporting Lizbon'dan kiralık olarak Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'da top koşturan Arjantinli futbolcu Valentin Nicolas Viola, Karabük'te kalmak istiyor.

Yeni Şafak
10:14 - 30/11/2014 воскресенье
Güncelleme: 10:17 - 30/11/2014 воскресенье
AA
Viola, yaptığı açıklamada, Türkiye'ye gelir gelmez sakatlık yaşadığını, uzun süre iyileşemediğini, yeniden sahalara dönmekten memnun olduğunu söyledi.


Futbolla Arjantin'in Racing takımının taraftarı olarak ilgilenmeye başladığını belirten Viola, "Daha sonra Sporting Lizbon'a transferim gerçekleşti. Avrupa kariyerim de oradan sonra devam ediyor. Sezon sonuna kadar buradayım, daha sonra Sporting Lizbon'a döneceğim çünkü iki yıllık kontratım devam ediyor. Bana kalsa Kardemir Karabüskpor'da oynamak isterim" şeklinde konuştu.


Sözlerine "Ben burada çok mutluyum. Hedefim Avrupa'da kalıp devam etmek" diyerek devam eden Viola, "Gelecek ne getirir bilmiyorum ama 30 yaşından sonra ailemin yanına dönerek Arjantin'de, ülkemde devam etmek istiyorum. Karabük'te kaldığımız yer ailemin çok hoşuna gitti. Çok sakin, bunun hazzını yaşıyorlar. Safranbolu gibi güzel bir ilçede olmaktan dolayı onlar da çok mutlu" ifadesini kullandı.


Kardemir Karabükspor'un ligde zor günler geçirdiğini ancak bunu aşacak kalite ve güce sahip olduğuna dikkati çeken Viola, sakatlığı nedeniyle takıma çok faydalı olamadığını dile getirdi.


Viola, amacının takımı üst sıralara çıkarmak olduğunu kaydederek, buna odaklandığını anlattı.


Spor Toto Süper Lig'in, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş domino etmiş gibi göründüğünü savunan Viola, "Bu 3 takımdan başka takımın maç kazanamadığı bir lig görünüyor ama içine girdikten sonra görülüyor ki her takım her takıma karşı kazanabiliyor. Dolayısıyla çok mücadeleci ve sert bir lig var burada. Tolunay Kafkas Hocamızı tanıdığım için çok mutluyum. Bizim için en iyisini, bize bir şeyler katmak isteyen düzgün bir insan" değerlendirmesinde bulundu.


"Bütün maçları kazanmak için sahaya çıkacağız"


 "Artık puan kaybına tahammülümüz yok" diyen Viola, "Beşiktaş maçında önce galibiyeti düşünüyoruz. Belki galibiyet olmuyorsa en son beraberliği düşünebiliriz. Futbolda kötü gidişin faturası her zaman ilk hocalara çıkarılıyor. Belki en kolay yol olduğu için bunu seçiyorlar çünkü bir hocayı göndermek, 25 oyuncuyu göndermekten daha kolay geliyor. 10 günde bir hocanın gönderilmesi çok ilginç. Kısa sürede hiç kimsenin kendisini kanıtlama şansı yok ama futbol dünyası böyle. Futbolcuların yaptığı hataları hocalar çekiyor. Hocalara yüklüyorlar bütün hataları, bunu yanlış buluyorum" görüşünü paylaştı.
#Valentin Nicolas Viola
#Kardemir Karabükspor
#Futbol
#Spor Toto Süper Lig
#SÜPERLİG
9 лет назад