|

Vitor Pereira'dan oyuncularla özel toplantı

Ligde bir maç eksiğiyle, zirvedeki Trabzonspor'un 13 puan gerisinde kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, Göztepe maçı öncesinde oyuncularıyla özel bir toplantı yaptı. Pereira, "Yenilsek de gerekli dersleri alarak hedefimize yürüyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi
09:14 - 29/11/2021 Pazartesi
Güncelleme: 09:22 - 29/11/2021 Pazartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe, haftanın kapanış maçında Göztepe ile karşılaşacak.
Fenerbahçe, haftanın kapanış maçında Göztepe ile karşılaşacak.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, ligde bugün oynayacakları Göztepe maçı öncesi oyuncularıyla yaptığı konuşmada, “Ligde hedefimiz şampiyonluk. Bu hedefe ulaşma yolunda bazen maç kaybedeceğiz, hata yapacağız. Bunları geride bırakmalıyız. Gerekli dersleri alarak yolumuza devam etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

"Şampiyonluğu istediğinizi tüm Türkiye görsün"

Oyuncularına ligde karşılaşacakları Göztepe maçının önemini de hatırlatan Portekizli teknik adam, “Olimpiakos ile oynadığımız Avrupa Ligi maçımız geride kaldı. Şimdi önümüzde ligde önemli bir maç var. Rakibin ligdeki durumu sizleri yanıltmasın. Hiçbir maçı sahada mücadele etmeden kazanamazsınız. Göztepe deplasmanında ne kadar güçlü olduğunuzu şampiyonluğu ne kadar istediğinizi tüm Türkiye’ye göstermelisiniz” dedi.

  • Vitor Pereira'dan Göztepe uyarısı
  • Pereira Göztepe’nin hızlı ataklarına karşı savunma oyuncularını uyardı. Savunma beklerini ve kanatlarda forma giyecek oyuncuları da Halil Akbunar ve Cherif Ndiaye için uyarıldı. Göztepe’nin hızlı ataklarda Halil Akbunar ve Ndiaye’yi topla buluşturacağını dile getiren Pereira özellikle savunmadaki bekleri hızlı atıklarıyla dikkat çeken Halil Akbunar karşısında dikkatli olması konusunda uyarıldı.

#Fenerbahçe
#vitor pereira
2 yıl önce