|

Volkan: Bilerek yapmıyorum

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, 1-0 kazandıkları Mersin İdman Yurdu maçından sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Volkan, Mersinli taraftarların tepkisine anlam veremediğini dile getirdi.

Yeni Şafak
23:11 - 17/05/2015 Pazar
Güncelleme: 20:16 - 17/05/2015 Pazar
Diğer

Müsabakayı değerlendiren Volkan, "Çok gol kaçırdığımız bir maç oldu. Mersin'i de tebrik ederim. Şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Bu golle biraz daha yaklaştğıımızı düşünüyorum. İnşallah ipi göğüsleyen biz oluruz." ifadelerini kullanırken Emre'nin golünden sonra Mersin tribünlerinden aldığı tepki için şunları söyledi:



"Gol olunca sevinmemizi istemiyorlar herhalde. Oturup ağlayacağız. Golden sonra bilerek yapmıyorum içten gelen bir sevinç. Bazıları bu içten gelen sevinci bilmiyor tabii. Bu benim hakkım. Bu tepkileri her yerde gösteriyorlar. Vatan haini de olduk, anamıza bacımıza küfrediyorlar, bebeğimize de küfrediyorlar. Şampiyon olduktan sonra uzun uzun konuşuruz."



Volkan ayrıca performansı açısından yapılan eleştirileri de yorumlarken sözlerini şöyle tamamladı:"Eleştirileri çok dikkate almıyorum. İyi ya da kötü günlerim olacaktır. 2-3 maçta istenilen performansı sergileyemedim. Şanssız goller yedim. Ben bu takımda görev verildiği takdirde elimden geleni yapıyorum. En iyisini yapmak istediğim için hatalar oluyor. Bu da benim özrüm olsun."


#Fenerbahçe
#Volkan Demirel
#Mersin İdman Yurdu
9 yıl önce