|

Volkan Demirel: Ben milli maçı bıraktığımda iptal olmadı

Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel, Beşiktaş'ın derbiye çıkmaması hakkında açıklamalarda bulundu. Demirel, bu kararın onları ilgilendirdiğini söylerken "Şimdi diyecekler ki 'sen böyle diyorsun ama milli maçı bırakıp gittin' Ben maçı bıraktığımda maç iptal olmadı" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
21:21 - 3/05/2018 Perşembe
Güncelleme: 21:35 - 3/05/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Volkan Demirel.
Volkan Demirel.

Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel, Beşiktaş'ın sahaya çıkmama kararını değerlendirdi. Demirel, yaşananların futbol adına güzel olmadığını söylerken çarpıcı mesajlar verdi.

İşte Volkan Demirel'in açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Beşiktaş'ın verdiği karar kendilerini ilgilendirir. Biz kendimize düşen görevi yapıp buraya geldik. Başından beri sahada sonuçlanmasını istediğimiz bir maçtı ama olay bu noktalara geldi. Bu turu bu şekilde geçmek istemezdik ama olan oldu. Futbol adına güzel şeyler değil bunlar. Sahada kalması gerekiyordu olanların. Şimdi diyecekler ki 'Sen böyle diyorsun ama milli maçı bırakıp gittin' Ben maçı bıraktığımda maç iptal olmadı. Sadece beni değil, herhangi bir futbolcumuzun taraftara uyarılarından sonra bu şekilde davranmaları ilginçti. O gün sahaya gelen maddelerin, yapılanların dış etken olduğunu düşünüyorum."
#Fenerbahçe
#Volkan Demirel
#Türkiye Kupası
6 yıl önce