|

Volkan patlaması

“Ben milli formayla sahaya çıkmışım; kalesini koruyacağım; tribünler bana bu şekilde hareket ederse gereğini yaparım diye düşünüyorum” diyen tecrübeli kaleci, “Çünkü rakip seyircinin yuhalaması küfür etmesi beni daha çok maça bağlar ama kalesini koruyacağım insanlar, küfür ederlerse kusura bakmasınlar ben o mücadelede bulunmam” şeklinde konuştu.

Yeni Şafak
04:00 - 30/04/2015 Perşembe
Güncelleme: 22:58 - 29/04/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel, FBTV'ye yaptığı açıklamada kupadaki Bursaspor maçında tribünlerin kendisine ve ailesine küfür etmesine sert tepki gösterdi. Küfürleri bütün taraftarlara mal etmediğinin altını çizen başarılı kaleci, küfür eden insanların aile yaşantısı ve aile terbiyesi olmadığını söyledi. “Artık alıştık vatan haini ve başka türlü şeylere” diyen Volkan, “Olayın içine aileyi de katıyorlar. Eşimin ve annemin adını söyleyerek küfür ediyorlar. Çok güzel taraftar vardı. Bu tepkiyi bütün taraftara da mal etmemek gerekiyor. Benim bu şekilde aileme dil uzatanların adamlıklarından örf ve adetlerinden şüphe duyarım. Eminim ki onlar aile terbiyesi, aile yaşantısı olmayan insanlar. Aile terbiyesi yaşantısı olan insanlar böyle demezler” ifadelerini kullandı.



DIŞARIDA GÖRÜNCE VOLKAN ABİ


Kendisine yönelik “Tribünler bana 'vatan haini' diyorlar. Beni vatan haini ilan ettilerse kendileri sayesinde oldu” tepkisini gösteren Fenerbahçeli kaleci, “Ben milli formayla sahaya çıkmışım; milli takımın kalesini koruyacağım; tribünler bana bu şekilde hareket ederse gereğini yaparım diye düşünüyorum. Çok doluyum. Konuşmak istiyorum bu konuda ama konuşamıyorum. Bazıları diyor ki 'kendi sahasında niye terk etmiyor.' Çünkü rakip seyircinin yuhalaması küfür etmesi beni daha çok maça bağlar, daha çok motive eder ama kalesini koruyacağım insanlar, onlar için mücadele edeceğim, küfür ederlerse kusura bakmasınlar ben o mücadelede bulunmam” şeklinde konuştu. Fenerbahçe taraftarına kendisini saydıkları ve sevdikleri için teşekkür eden Volkan Demirel, tribünlerde kendisine küfür edenler içinse “İnsanlar dışarıda yüzüme karşı söyleyemez. Dışarıda görünce 'Volkan abi, fotoğraf abi, forma var mı?' diye yanıma yaklaşıyor. Türk insanı kim tepedeyse, kim işini yapıyorsa; işini iyi yapanlara bu şekilde tepki gösteriyor” dedi.



Rakipler kaybedecektekrar lider olacağız


F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Bursaspor galibiyetiyle kupada final için büyük bir avantaj elde ettiklerini belirtirken, lig yarışıyla da ilgili iddialı konuştu. Lig ve kupada son viraja girdiklerini hatırlatan genç çalıştırıcı, “Ligde tekrar şansımız olacak. Rakiplerimizden puan kaybı bekliyorum. Yeniden lider olacağız ama bu kez koltuğu bırakmayacağız” ifadelerini kullandı. Diego'nun Bursaspor karşısındaki performansını da değerlendiren Kartal, “Allah'ı var iyi oynadı. Takım oyunu iyiydi. Diego da bu oyuna katılarak güzel şeyler yaptı. Bundan sonra maç maç, rakibe göre herkes oynayacak” diye konuştu.



Eskişehir iş kazası Taraftar sevinecek


Volkan Demirel, F.Bahçe'nin lig ve kupa yarışındaki durumunu değerlendirdi. Kupada Bursaspor karşısında skora endeksli oynadıklarını belirten tecrübeli kaleci, “İyi de oynadık ve mücadele ettik. İstediğimiz gibi bir oyun sergiledik. Böyle maçlarda galip geldiğiniz takdirde tura yakın taraf siz olursunuz. Bursa ligin en iyi takımı en fazla gol atan takımı. Bursaspor ile bu sene 3. maçımızı oynadık, bize sadece 2 gol atabildiler. Konsantre olduğumuz zaman, maçı istediğimiz zaman, herkes kendi ismine yakışır futbol oynadığı zaman bizim yenemeyeceğimiz takım yok” dedi. Eskişehir maçında kaybedilen 2 puanın F.Bahçe'yi yarışta biraz olsun geride bıraktığını kaydeden Volkan, “Bursaspor karşısındaki oyunumuzla bu şansın bir daha bize geleceğini hem ligde hem kupada F.Bahçe taraftarını sevindireceğimizi inanıyoruz. Taraftarlarımız bize inansın. Daha 6 haftamız var. İş kazaları olacak. Taraftarlarımızın da desteğiyle 6 maçı kazanarak yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz. 1 puanda gerideyiz. Daha toplanacak 18 puan var. Hem ligde hem kupada istediğimizi alıp Fenerbahçe taraftarlarını sevindirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.








#Volkan Demirel
#Eskişehir
#Bursaspor
#fenerbahçe
9 yıl önce