|

Volkan'la 3 yıl daha

Sarı-lacivertliler, Gökhan, Cristian ve Stoch'tan sonra milli file bekçisinin sözleşmesini de 3 yıl daha uzatmayı planlıyor. 2013'e kadar mukavelesi bulunan Volkan'ın sözleşmesindeki yeni tarih 2016 olacak, aldığı ücrette de iyileştirmeye gidilecek

00:00 - 17/06/2012 Pazar
Güncelleme: 02:46 - 17/06/2012 Pazar
Yeni Şafak
Volkan'la 3 yıl daha
Volkan'la 3 yıl daha

Fenerbahçe yönetimi Gökhan Gönül, Cristian ve Stoch'tan sonra milli kaleci Volkan Demirel'in sözleşmesini de 3 yıl daha yenileyecek. 2013 yılında mukavelesi sona erecek Volkan Demirel'in sözleşmesi 2016 yılına kadar uzatılacak. Volkan'ın yıllık aldığı ücrete de yeni sözleşmeyle birlikte zam yapılacak. 30 yaşındaki milli kaleci daha önce 40 yaşına kadar forma giyebileceğini ve kariyerini de Fenerbahçe'de noktalamak istediği yönünde açıklamalarda bulunmuştu. 2000-2001 sezonunda Kartal'dan transfer olan Volkan Demirel, 10 sezondur sarı-lacivertli formayı giyiyor. Fenerbahçe'de toplam 301 maça çıkan başarılı file bekçisi, 16 kez de A Milli Futbol Takım kalesini korudu. Bu arada sarı-lacivertli takımda 2013 yılında sözleşmesi bitecek kaptan Alex'in mukavelesinin uzatılması konusunda ise son kararı teknik direktör Aykut Kocaman verecek.


Yobo bonservisini istiyor

Fenerbahçe'nin Yobo ısrarı devam ediyor. İngiliz kulübü Everton'ın 3 milyon euro bonservis veya kiralama bedeli için 400 bin sterlin istediği öğrenilirken, Nijeryalı oyuncunun da geçtiğimiz yılki alacağı 2 milyon 400 bin Euro'da ısrarcı olduğu belirtildi. Yobo'nun ayrıca kiralık olarak gelmeyi istemediği ve bonservisi ile birlikte 3 yıllık sözleşme talep ettiği öğrenildi. 31 yaşındaki Nijeryalı'nın kariyerindeki son transferi olacağını öngören Fenerbahçe ise yüksek bir bonservis bedeli ödemeyi düşünmediği ifade edildi.


Bego Ahmet toprağa verildi

Kartal'da kaldığı huzurevinde dün 91 yaşında vefat eden F.Bahçe'nin 'Bego' lakaplı eski futbolcusu Ahmet Erol, toprağa verildi. Karacaahmet Şakirin Camisi'ndeki cenaze törenine, F.Bahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı, eski futbolcular, şube yöneticileri, Ahmet Erol'un yakınları katıldı. Törenin ardından Erol'un cenazesi, Pendik Şıhlı Mezarlığı'nda toprağa verildi. 1945-51 yılları arasında Fenerbahçe defansının sol tarafında oynadığı 184 maçta 40 gol attı.


Taraftarlar Yıldırım'a gidecek

Fenerbahçe taraftarları, Babalar Günü nedeniyle tutuklu bulunan Başkan Aziz Yıldırım ve yönetici İlhan Ekşioğlu'na destek için bugün Metris Cezaevi'ne gidecek. Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, taraftarların bugün saat 15.00'te Kadıköy'deki eski Salı Pazarı'nda toplanıp araçlarıyla cezaevine konvoy düzenleyecekleri belirtilerek, 'Babalar Günü, hem başkanımız ve İlhan Ekşioğlu için hem de büyük Fenerbahçe taraftarı için bir kat daha anlamlı olacak' denildi.


12 yıl önce