|

Wesley Sneijder'den ayrılık sinyali

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'den ayrılık sinyali geldi. Sezon ortasında yaşanan teknik direktör değişiminin kendisi için ideal olmadığını söyleyen yıldız oyuncu, "Sezon sonunda durumumu değerlendireceğim" ifadesini kullandı.

Yeni Şafak
15:01 - 25/03/2017 Cumartesi
Güncelleme: 15:15 - 25/03/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder'in sarı kırmızılılarla sözleşmesi 2017-2018 sezonun sonunda sona eriyor.
Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder'in sarı kırmızılılarla sözleşmesi 2017-2018 sezonun sonunda sona eriyor.

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder, sezon sonunda takımdan ayrılıp ayrılmayacağına dair önemli açıklamalarda bulundu.



Hollandalı futbolcu sezon sonundaki kararı için The Telegraph'a yaptığı açıklamada "Galatasaray'ın neyi istediğini bilmek isterim. Büyük borçları var, ancak önümüzdeki yıl nasıl bir takım kuracaklar? Bunca yıl birlikteyiz. Birbirimize karşı dürüst oluruz" ifadelerini kullandı. Sneijder bir sonraki adresi için ise "Çin'den teklif aldım ancak orası benim için bir opsiyon değil. Amerika ya da Hollanda'ya geri dönmek en mantıklı seçenekler" diye konuştu.



32 yaşındaki oyuncunun Galatasaray ile olan sözleşmesi gelecek sezonun sonunda bitiyor. Wesley Sneijder, bu sezon çıktığı 24 maçta 2 gol atarken 13 de asist yaptı.

Hollandalı yıldız toplamda 1762 dakika görev alırken, 5 de sarı kartı gördü.








#Wesley Sneijder
#Galatasaray
7 yıl önce