|

West Ham United Attila Szalai için geliyor

Fenerbahçe'nin başarılı stoperi Attila Szalai için teklif yağmaya devam ediyor. Son olarak Bologna ve Wolfsburg'un 9 milyon euroluk teklifini reddeden sarı-lacivertliler, bu rakamın 15 milyon euro seviyesine çıkmasını istiyor. İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın, bu hafta içerisinde Attila Szalai için Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı öğrenildi.

Haber Merkezi
10:16 - 7/08/2022 Pazar
Güncelleme: 10:27 - 7/08/2022 Pazar
Yeni Şafak
Attila Szalai
Attila Szalai

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de, gelecek oyuncular kadar kadrodan ayrılacak oyuncular da büyük önem taşıyor. Sarı-lacivertli takımda Kim Min Jae'nin ayrılığı sonrasında Attila Szalai için de teklifler var.

Son olarak Bologna ve Wolfsburg'un 9 milyon euroluk teklifini reddeden Fenerbahçe, bu rakamın 15 milyon euro seviyesine çıkmasını istiyor. Sadece bu iki ekip değil, İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham United da Szalai'nin peşinde.

  • West Ham United Attila Szalai için geliyor
  • West Ham United'ın bu hafta Attila Szalai için Fenerbahçe'nin kapısını çalması bekleniyor. İngilizlerin 12 milyon euro civarında bir teklifle sarı-lacivertlilere geleceği öğrenildi. West Ham United'ın diğer stoper adayları; Marcos Senesi, Eric Bailly, Thilo Kehrer ve Conor Coady.

#Fenerbahçe
#​West Ham United
#Attila Szalai
2 yıl önce