|

WhatsApp krizi tatlıya bağlandı

Dün akşam saatlerinde Hakan Çalhanoğlu ile Kenan Sofuoğlu arasında yaşanan WhatsApp krizi iki tarafında yaptığı açıklamalar ile tatlıya bağlandı.

Yeni Şafak
09:59 - 6/01/2016 Çarşamba
Güncelleme: 10:11 - 6/01/2016 Çarşamba

Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu sosyal medya hesabından milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu ile Almanya'da görüşmek için yaptığı konuşmayı yayınlayarak, milli futbolcunun kendisini tanımamasına, numarasını nereden aldığını sormasına tepki göstermişti.



'İnsan sevdiğine kırılır'


Kenan Sofuoğlu daha sonra sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla, "kırılmamın verdiği hissiyatla doğru olmayan paylaşımım" dediği paylaşımı kaldırdığını ve fotoğrafları sildiğini açıkladı.



Kenan Sofuoğlu, "Ben Hakan kardeşimi uzun zamandır örnek ahlakı ve sporculuğuyla beğenerek takip ediyorum ve kendisini gerçekten sevdiğim için samimi bir şekilde tanışmak için yazdığımda bana tepkisi ve sorgulayarak karşılamasından dolayı gerçekten kırılmamın verdiği hissiyatla doğru olmayarak bu paylaşımda bulundum...



Bu paylasimi Hakan kardeşimi kötülemek için değil sadece kırıldığımı belirtmek için paylaştım fakat bu kadar buyutulmesini beklemiyordum ve gereksiz buldum. Bu sebepten öturü paylaşımı kaldırıyorum."



İnsan sevdiğine kırılır..Ben Hakan kardeşimi uzun zamandır örnek ahlakı ve sporculuğuyla beğenerek takip ediyorum ve...Posted by Kenan Sofuoğlu on 5 Ocak 2016 Salı





'Bu millet için mücadele eden vatan evlatlarıyız'

Bizler milletimiz için mücadele eden vatan evlatlarıyız. İletişimsel bir sıkıntı oldu. Kenan abiyi aradım. Konuştuk bir problem yok. En yakın zamanda Almanya'da bir maçımda ağırlamayı heyecanla bekliyorum.




Bizler milletimiz için mücadele eden vatan evlatlarıyız. İletişimsel bir sıkıntı oldu. Kenan abiyi aradım. Konuştuk bir problem yok. En yakın zamanda Almanya'da bir macımda ağırlamayı heyecanla bekliyorum󾓩󾓮⚽️❤️Posted by Hakan Calhanoglu on 5 Ocak 2016 Salı






#Hakan Çalhanoğlu
#Kenan Sofuoğlu
8 yıl önce