|

Ya Malouda ya Guerdado

Transfer için düğmeye basan Fenerbahçe, gündemin ilk sırasına Chelsea'nin yıldızını aldı. Deportivolu Guardado için de tamaslara başladı.

00:00 - 17/03/2009 Salı
Güncelleme: 02:03 - 17/03/2009 Salı
Yeni Şafak
Ya Malouda ya Guerdado
Ya Malouda ya Guerdado

F.Bahçe yönetimi sezon bitmeden yeni dönem için transfer çalışmalarına başladı. Sarı-lacivertlilerin Chelsea'de sol kanat oynayan Frank Malouda ile ilgilendiği, bu futbolcunun transferi için İngiliz devi ile görüşmelerin başladığı ifade edildi. Mali kriz içindeki Chelsea'nin çok yüksek maliyetlerle elinde tuttuğu futbolculardan bazılarını elden çıkarmayı planladığı, bonservis bedeli 7-8 milyon sterlin olduğu ifade edilen Fransız yıldız için yakın temasa geçildiği belirtildi. F.Bahçe'nin gündemindeki bir başka ismin ise İspanya 1. Ligi takımlarından Deportivo'da oynayan Guardado olduğu öğrenildi. Asbaşkan Murat Özaydınlı'nın bu futbolcu için İspanya'da çok olumlu adımlar attığı kaydedildi. Öte yandan yönetimin gözden çıkardığı Maldonado'ya talip çıktı. Şilili futbolcuyu eski takımı Sao Paulo resmen istedi.


Kazım Fener'le köprüleri attı

Sarı-lacivertli takımda futbolundan çok çıkardığı sorunlarla gündeme gelen ve son Kocaelispor maçında oyundan çıkarken ıslıklanan Kazım, sezon sonunda gitmek istediğini bildirdi. Sarı-lacivertli takımda uyum sorunu yaşadığından yakınan genç futbolcunun yöneticilerle yaptığı görüşmede bonservisinin verilmesi konusunda kendisine kolaylık sağlanmasını istediği ifade edildi. Teknik direktör Aragones'le arasında sıkıntılar bulunan Kazım'ın son Kocaeli maçında taraftarın gösterdiği tepkiden sonra ayrılmayı kesin olarak kafasına koyduğu belirtildi.



15 yıl önce